Borriana aprova en Ple un recurs per a paralitzar el procés de subhasta dels terrenys de l’Arenal

Borriana aprova amb 19 vots a favor el Contenciós Administratiu per a paralitzar la subhasta de terrenys de l'Arenal.

423
Hi ha investigades altres 19, per la seua implicació en delictes de furt, apropiació indeguda i falsedat documental.

L’Ajuntament de Borriana ha celebrat un Ple Extraordinari en el qual s’ha aprovat la interposició d’un recurs Contenciós Administratiu per a paralitzar el procés de subhasta iniciat pel Ministeri d’Hisenda de part dels terrenys de l’Arenal.
Tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Borriana, Bruno Arnandis, “estem convençuts, que l’argumentació que fem sobre l’ús públic de bona part dels terrenys, que pretén subhastar el Ministeri d’Hisenda serà més que suficient per a la paralització que ara sol·licitem amb aquest recurs”, al que ha afegit la resposta a l’oposició sobre “el treball, que ja vostés hagueren pogut realitzar l’any 2004 perquè el Ministeri considerara eixe ús públic i no donar llum verda a la subhasta que ara s’ha realitzat”.
Finalment, la interposició del recurs ha sigut aprovada en la sessió plenària per 19 vots a favor i tan sols 2 abstencions. Dins del mateix Ple Extraordinari també s’han portat a votació dues modificacions importants per al futur immediat de Borriana, ja que inicialment s’ha aprovat la modificació puntual n.º 41 del Pla General, que té per objecte preveure el condicionament i eixample de part de la carretera del Grau per a execució de carril bici i pas per als vianants.
Arnandis ha explicat que, “serà un altre dels projectes finançats amb els fons FEDER provinents de l’Estratègia EDUSI, que en total invertirà en el desenvolupament urbà sostenible de la nostra ciutat un total de cinc milions d’euros”.
A continuació també han arribat bones notícies en l’àmbit ocupacional, ja que s’ha aprovat la modificació de crèdit que permet a Borriana “dur a terme fins a quatre programes diferents d’ocupació, que serviran per a donar treball i, alhora formació, a desenes de persones de la nostra ciutat, que a més són finançats al cent per cent per la Generalitat pel que no suposaran cap despesa per a les arques municipals”.