Borriana recupera a poc a poc el to festiu en el seté dia de les seues celebracions patronals

L'equip de govern i la Regidoria de Festes romanen pendents en tot moment de l'evolució dels tres ferits en els festejos taurins del dimecres

La ciutat de Borriana ha anat recuperant a poc a poc el caràcter completament festiu de les seues celebracions patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia en una setena jornada de festejos que de nou ha estat marcada per la bona participació veïnal en la gran majoria d’actes. Tal com explicava la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, “hem estat pendents durant tot el dia de l’evolució dels ferits que vam tindre el dimecres a la vesprada en els festejos taurins, i de moment, la totalitat d’actes ha continuat endavant amb la comprensió i la participació d’un bon nombre de veïns i veïnes de Borriana en cadascun d’ells”.

Així, ja durant bona part del matí, actes com la “Pujada al Campanar” han tornat a registrar una gran participació, i fins als peus del Templat fins i tot s’han acostat la regidora de Festes, les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez, i la regidora d’Hisenda, Cristina Rius, per a “complir amb un altre dels actes que quasi són ja tradicionals dins de les Festes i que ens permeten tindre esta altra perspectiva global de la nostra ciutat i gaudir d’uns minuts de descans i pau a la part alta del Campanar”.

A pocs metres eren els més xicotets i xicotetes de Borriana els que acabaven per decorar una bona part del ferm del Carrer Major en el concurs de dibuix taurí organitzat per la Federació.

Fins i tot la Reina Fallera Infantil, Ana Giménez, improvisava un dibuix en el qual ha volgut manar forces i “desitjar una ràpida recuperació” als ferits de la jornada anterior. Durant la vesprada, de nou el Mercy Food & Music Fest ha obert les seues portes en la plaça de la Mercé on les food trucks han continuat atenent a tots i totes aquelles que desitjaven passar una vesprada cultural i gastronòmica entre les diferents sessions de ¡ dj’s i una de les actuacions més esperades de la setmana dins de l’esdeveniment que cada vesprada ha amenitzat les festes. Es tractava dels canadencs Blue Moon Marque, que a partir de les huit de la vesprada ha oferit un gran concert en l’escenari habilitat en La Mercé.

En La Centraleta, el Casal Popular de Borriana, també s’ha gaudit dels concursos de truites i alliolis vegans, així com del concurs de disfresses i de la batalla de dj‘s.

Mentrestant, en la Plaça Major i el Pla es desenvolupaven amb la normalitat que no va haver-hi durant la jornada del dimecres, els festejos taurins patrocinats en esta ocasió per “El Bou és el de Menos” durant la vesprada i per l’Ajuntament durant la nit. Una jornada més es tancava amb les Misericòrdia Sessions que durant totes les festes han animat les nits en el Recinte de Festes situat en la plaça de la Fira.

CatalanSpanish