9.8 C
Valencia

Borriana comença el ‘cole’ amb 27 mestres més i “garantint mesures de seguretat”

Pel que fa als actes alternatius a les festes com ara el festival d'arts escèniques "Seu-te ", l'alcaldessa ha aclarit que s'han pres totes les mesures de seguretat i ha demanat a qui tinga dubtes que "pregunte abans de crear alarmisme".

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

“A hores d’hora l’inici del curs escolar està garantit amb totes les mesures”, així ho ha afirmat l‘alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en recordar totes les accions que s’estan portant a terme als centres educatius de la ciutat. A més, ha destacat l’esforç de la comunitat educativa i hi ha agraït a tots els col·legis i als equips directius tot l’esforç que estan fent “durant el mes de juliol i ara mateix, organitzant i planificant totes les mesures en cada escola per a garantir la seguretat de l’alumnat, davant esta nova normalitat que, repetisc, mai serà normal”.

Tanmateix, respecte al desdoblament d’algunes aules, Safont ha recordat que Conselleria “aporta enguany a Borriana 27 mestres més“. D’altra banda, també s’ha referit a com “s’ha reordenat i replantejat el tema de la neteja i la desinfecció perquè es puga fer tres vegades al dia”.

Pel que fa a les mesures sanitàries d’un futur incert, l’alcaldessa ha explicat que hi ha hagut “reunions des de la Regidoria d’Educació que hi han inclòs la participació dels pediatres per saber quin protocol i de quina manera cal actuar en cas de sospites de possibles casos covid”. Però, tot i això, Safont ha reiterat que les coses “canvien cada dia i el que fem és adaptar-nos segons com evolucionen les coses per garantir sempre la màxima seguretat pels xiquets i les xiquetes de Borriana”.

Responsabilitat familiar fora de les escoles

Pel que fa a la implicació de les famílies, l’alcaldessa ha recordat que a banda de mesures com la diversificació de les entrades per diferents punts o inclús en horaris escalonats “com es farà en alguns centres” i de totes les mesures específiques, en eixir del col·legi, el tema de fora dels centres “és una qüestió familiar però de la que també s’informarà des de les AMPES per evitar que no s’actue de la manera correcta”. Tot i que Safont hi ha insistit en què confia en la responsabilitat familiar.

Seguretat en els actes ‘alternatius’ a festes

- Publicitat -

L’alcaldessa ha aprofitat per a referir-se a “totes les mesures de seguretat que s’han plantejat en els actes pel públic familiar, que s’ofereixen com a alternativa a les festes de la Misericòrdia que enguany no se celebraran.

Al mateix temps, respecte a les famílies, ha recordat que estes activitats pel públic familiar comencen este cap de setmana i “s’han pres totes les mesures de seguretat necessàries fent que la distància de seguretat siga inclús superior a la recomanada”.

- Publicitat -

Safont ha recordat que es tracta del festival d’arts escèniques, que sota el nom “Seu-te” , oferirà espectacles familiars i que s’ha plantejat pensat perquè puga tindre “les màximes garanties, amb reserva prèvia, amb un aforament màxim de 350 persones i amb seients de dos en dos i amb una separació superior a la distància recomanada de seguretat”.

També Safont ha volgut deixar clar que “l’alarmisme que des d’alguns sectors s’ha plantejat, no té sentit”, i ha invitat a aquells ciutadans que tinguen dubtes “que pregunten tot el que necessiten saber per a la seua tranquil·litat”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià