Borriana estalviarà 4.479,95 euros amb la congelació salarial del sou dels seus polítics

La proposta ha de passar i ser aprovada al Ple extraordinari d'este dimecres 23 de desembre, abans de fer públics els pressupostos pel 2021

Diuen que tota pedra fa paret, i si el Ple extraordinari de l’ajuntament de Borriana que se celebra este dimecres aprova la congelació salarial del sou dels polítics, eixe estalvi en la pujada prevista pel 2021 també anirà a les arques municipals.

Convocatoria-Pleno-Extraordinario-23-12-2020

En total, es calcula que no aplicar la pujada el 0,9% a les retribucions de la Corporació
suposa un estalvi de 4.479,95 euros en 2021. I es preveu, inicialment, que esta mesura, a proposta de l’alcaldessa, siga acceptada per tota la corporació.

Cal dir que també este dimecres, es farà públic als mitjans de comunicació el pressupost previst pel any vinent, on es detallen els conters d’un any extremadament complicat. Sense oblidar tampoc que a més tanca amb la constant reivindicació de què arriben a Borriana els Fons Feder de tots aquells projectes cofinançats en els quals l’ajuntament posa una part, però ha de rebre també la corresponent per part dels fons de la Unió Europea, i l’endarreriment dels quals està provocant perjudicis financers i d’infraestructures en el municipi.

CatalanSpanish