14.1 C
Valencia

Borriana convoca el Premi Ciutat de Borriana d’Investigacions Històriques

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Es convoquen dos categories, la general i per a estudiants, amb premis de 1.000 euros i 200 euros respectivament.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana manté vigent el Premi Ciutat de Borriana d’Investigacions Històriques, un certamen destinat a majors de 18 anys que pretén difondre la història local mitjançant la publicació dels treballs guanyadors. La convocatòria d’enguany segueix les bases que es varen implantar, al que a la categoria general s’ha incorporat la categoria “Francesc Roca i Alcaide” per a estudiants de la Universitat Jaume I que estiguen realitzant estudis vinculats amb el Departament d’Història, Geografia i Art.

L’UJI col·laborarà amb la participació d’algun membre d’aquest departament, acceptant formar part del jurat del premi, amb el que es dóna més prestigi a la convocatòria d’investigació.

La categoria general del concurs està dotada amb un premi en metàl·lic de 1.000 euros i els treballs han de tenir entre 100 i 150 pàgines, mentre que el guanyador de la categoria “Francesc Roca i Alcaide” rebrà un premi de 200 euros i els treballs presentats han d’ajustar-se a una extensió d’entre 20 i 40 pàgines. Els premiats també comptaran amb la publicació del treball. Els interessats poden consultar les bases del concurs en el tauler d’anuncis de la web municipal. (http://arxiu.burriana.es/Bases.pdf) El termini per presentar els treballs és el pròxim 15 d’octubre del 2018, els treballs s’han de presentar de manera anònima. El tema és la història de Borriana i el seu entorn immediat, tenint en compte que Borriana ha ser l’eix central i la part principal del treball.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha recordat a tots els interessats que poden visitar l’Arxiu Municipal per a realitzar els seus treballs, “un servei obert a tot el món on es pot consultar gratuïtament la documentació que constitueix la memòria del nostre poble i que contribueix a garantir els nostres drets”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.

Sanitat inicia les obres del nou espai sanitari Roís de Corella de Gandia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat este dimecres les obres del nou Espai Sanitari Roís de Corella, a Gandia.

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.
- Advertisement -

: Valencià