5:53 pm - Sunday, 12 July 2020

Borriana convoca els Premis ‘Dia de la Dona’

- Publicidad -Reciplasa

Les propostes poden presentar-se cada any, des de l'1 fins al 22 de febrer.

OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Ajuntament ha convocat els premis ‘Dia de la Dona’ amb la finalitat de reconéixer i homenatjar públicament dones rellevants de Borriana, bé de l’àmbit social, o bé dels àmbits científic, personal, laboral, esportiu i cultural, que han destacat per la seua trajectòria vital o la seua labor en benefici de la igualtat entre dones i homes.

La regidora d’Igualtat, Maria Romero, ha explicat que els premis que es convoquen anualment, i les propostes dels quals poden presentar-se cada any des de l’1 fins al 22 de febrer, es convoquen amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, que es commemora cada 8 de març.

Segons ha manifestat Maria Romero, els treballs i els èxits de les dones “amb massa freqüència no gaudeixen de reconeixement social i, fins i tot, passen desapercebuts per al conjunt de la ciutadania”. Així, ha assenyalat, la convocatòria d’estos premis respon a aqueixa “llacuna”, d’acord amb el deure dels poders públics de “promoure les condicions perquè la llibertat i la igualtat entre homes i dones siguen reals i efectives”.

El nombre de premis establert que es concedeixen anualment és de tres, sense distinció de rang, i consisteixen en el lliurament d’una placa acreditativa i el reconeixement públic.

Proposta de candidatures
Les candidatures per a la concessió dels premis poden formular-se a proposta raonada de la persona titular de la Regidoria amb competències en matèria d’igualtat, i també per les institucions, corporacions, associacions, fundacions o entitats de la localitat o d’àmbit supramunicipal.

Igualment, poden fer propostes als premis la Comissió Municipal de Participació Ciutadana i Serveis Socials, i els partits polítics, però queden excloses les candidatures que sol·liciten el premi per a si mateixes o per a les organitzacions a les quals representen.

El premi no podrà ser atorgat a títol pòstum i les candidatures que es presenten hauran de proposar una dona o persona jurídica, de naturalesa pública o privada, amb una alta vinculació al municipi per filiació, residència, formació i/o professió, que, des de l’àmbit personal, laboral, social, institucional o cultural, haja destacat per la seua labor en benefici de la igualtat entre dones i homes o per la seua trajectòria vital o professional.

Les candidatures es formalitzaran per mitjà del lliurament de l’imprés oficial de proposta, segons l’annex publicat en la pàgina web municipal, i l’imprés de proposta s’acompanyarà d’una memòria curricular i/o biogràfica, amb els suports institucionals o personals que es consideren oportuns.

Les propostes es poden enviar per correu certificat, presencialment al registre d’entrada dirigit a l’Agència d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana, situada en l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça Major, 1, o al registre en la seu electrònica.

De les tres candidatures premiades cada any es deixarà constància en l’arxiu municipal. Les candidatures proposades no premiades podran ser mantingudes com a propostes per a l’any següent si les entitats o persones 

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Garcia assenta en la Diputació Provincial les bases per a la transició ecològica de les comarques de Castelló

El diputat subratlla que les polítiques de sostenibilitat estan vinculades a la prestació de serveis essencials als municipis.

Diputació ajudarà amb 190.000 euros a 67 ajuntaments i 5 mancomunitats per a atendre els ciutadans estrangers a la província

La institució subvencionarà cursos de castellà, campanyes d'integració, serveis d'assessoraments o jornades de participació intercultural, entre altres iniciatives.

Alacant dissol botellons, sanciona a 11 establiments d’hostaleria i tanca el dispositiu amb 102 denúncies

La Policia Local intervé en 85 denúncies per festes, sorolls i música en domicilis que molesten als veïns que es van rebre de queixes de particulars.

Alacant realitzarà les obres del tram final del carrer Pintor Gisbert

L'objectiu de l'actuació és unificar el disseny de la totalitat del carrer, millorar l'accessibilitat de la zona amb rampes, l'ampliació de les voreres existents i substitució del paviment, i dotar d'arbratge i arbustos este tram.

Les ofertes d’ocupació pública i les noves borses d’ocupació temporal d’FGV reben més de 22.000 sol·licituds

Un total de 3.437 persones opten a les convocatòries, la qual cosa significa que cadascuna, de mitjana, s'ha presentat a més de sis llocs diferents.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià