Borriana viu la solemnitat i el silenci del Divendres Sant

La desfilada processional ha partit a les 22.00 hores des de la Plaça Major del municipi amb la imatge del Crist Jacent acompanyada per la Confraria del Sant Sepulcre, al que s'han unit tots els passos de Borriana il·luminats per les set Germanors i Confraries de la Setmana Santa de la localitat.

401

(Fotografies de Juan José Gimeno)

Borriana celebra la festivitat del Divendres Sant amb diferents actes religiosos, entre els quals destaca la Processó del Sant Enterrament, organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre amb la col·laboració de les Germanors i Confraries.

La desfilada processional ha partit a les 22.00 hores des de la Plaça Major del municipi amb la imatge del Crist Jacent acompanyada per la Confraria del Sant Sepulcre, al que s’han unit tots els passos de Borriana il·luminats per les set Germanors i Confraries de la Setmana Santa de la localitat. L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assistit a la processó, acompanyada per part de l’equip de govern i de la corporació municipal.

El recorregut ha avançat per la Puríssima, Sant Xotxim, Sant Vicent, El Raval, L’Escorredor, Sant Victorià, Colom, Pl. Martí de Viciana i El Pla per a finalitzar de nou en la Plaça Major. Les celebracions religioses continuaran al llarg de tot el cap de setmana. Diumenge que ve a les 9 hores la Processó de la Trobada i la Missa Solemne de Pasqua en la Basílica del Salvador tancaran els actes processionals de Setmana Santa.