Borriana declara dol oficial per les defuncions provocades pel COVID 19 en el municipi

Durant este període, les banderes en tots els edificis municipals onejaran a mitja asta a l'exterior i amb crespó negre en les d'interior.

A proposta de l’Alcaldia i per acord unànime de tots els grups polítics de la corporació expressat a través dels seus portaveus, l’Ajuntament de Borriana ha declarat dol oficial en la localitat, des de hui fins al dia que la corporació municipal decidisca revocar-ho.

Esta decisió ha estat presa en la Junta de Portaveus com a testimoniatge del dolor dels veïns i les veïnes del municipi, davant la defunció de diversos ciutadans i ciutadanes de la nostra localitat amb símptomes de la pandèmia provocada pel virus Covid-19.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, durant este període, les banderes en tots els edificis municipals onejaran a mitja asta en l’exterior i amb crespó negre en les d’interior.

A més, Safont ha mostrat “el condol i la solidaritat de l’Ajuntament de Borriana i de tots els veïns i veïnes de la ciutat als familiars de les persones mortes a causa d’esta pandèmia, amb l’afecte més sincer”.

Així mateix, s’ha acordat suspendre tots els actes oficials en què tinga participació la corporació municipal mentre dure l’estat d’alarma decretat pel Govern d’Espanya.