miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana donarà més d’un milió d’euros a l’esport

Els diners aniran destinats a programes com El Pla Pati, la pilota valenciana, les subvencions a clubs esportius, els serveis esportius, la gestió de la piscina municipal i els convenis amb les diferents agrupacionsesportives de la ciutat.

La regidoria d’esports de la ciutat aposta per la promoció de les activitats físiques amb més d’un milió d’euros en els pressupostos de 2016. Vicente Granel, regidor d’esports, ha anunciat que “la millora substancial de la consignació econòmica per al contracte de serveis esportius, per arribar als 336.000 euros, amb el que es pretén l’ampliació de l’oferta esportiva per posar-la a la disposició dels ciutadans de Borriana”.

A més s’ha creat una nova partida d’uns 31.000 euros per al programa Pla Pati, que promou l’activitat física i l’esport escolar amb la implicació dels centres educatius, administracions, clubs, empreses i ONG´s, segons Granel, “aquest pla coordinat pel Servei Municipal d’Esports (SME) ha de consolidar-se i mereix la pena la creació d’una partida específica que reculla la inversió que es farà en l’esport escolar, principal motor de l’activitat física en el nostre municipi”.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado