16 noves persones contractades a Borriana a través dels programes EMCORD i EMCORP de la Generalitat

La regidoria d'Ocupació rep a les 16 persones, que durant els pròxims mesos desenvoluparan el seu treball en àrees com a Serveis Socials, Via Pública o Promoció Econòmica.

Les 16 persones, que des d’avui passen a formar part de la plantilla de treballadors i treballadores de l’Ajuntament, han sigut rebudes avui en el consistori per la regidora d’Ocupació, Maria Romero, qui ha volgut donar-los, la benvinguda als seus nous llocs de treball i animar-los a, “aprofitar l’oportunitat de seguir millorant el seu currículum i les seues condicions laborals, i esforçar-se a complir amb els treballs i tasques, que se’ls encomanen en els diferents departaments municipals en els quals prestaran servei”.
Segons ha detallat la mateixa regidora de l’àrea ocupacional del consistori, Maria Romero, “tanquem el 2017 i iniciem el pròxim any amb l’alegria d’haver pogut contractar a través dels programes ocupacionals de la Generalitat Valenciana, a un total de 16 persones, la qual cosa entenem que és una gran notícia tant per a ells i elles per poder tornar a tenir un treball, com per a la millora dels diferents serveis públics en els quals desenvoluparan la seua labor”.
Segons ha explicat Romero, qui al costat de l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha volgut donar la benvinguda als i les participants d’aquests programes laborals, “en total són 16 les persones, que disposen des d’avui d’un nou treball, i en el detall dels diferents llocs que ocuparan, trobem, sis obrers i dos pintors per al departament de Via Pública, dues auxiliars administratives, una tècnic superior en Comerç i una altra en Informàtica, a més de l’enginyer agrícola o tècnic al medi ambient; tots ells dins del programa EMCORD”.
Per la seua banda dins del programa EMCORP seran dos conserges i una persona responsable de l’Arxiu municipal, els qui comencen a treballar d’ací a poc temps”.
Tal com s’especifica en les condicions de desenvolupament dels programes EMCORD per a persones en situació de desocupació de llarga durada, els contractes seran de sis mesos a temps complet, tal com succeeix amb els aturats a partir de 30 anys, que es beneficiaran, en aquest cas, del programa EMCORP, també durant els mateixos sis mesos i a jornada completa.
El pressupost total tant per a les 13 persones contractades a través de l’EMCORD, com les tres que participen del programa EMCORP és d’un total de 213.181,95.