5.1 C
Valencia

Els veïns de Borriana voten per a decidir el funcionament de l’Escorxador Comarcal

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els veïns de Borriana han votat en el funcionament que tindrà l’Escorxador Comarcal, amb una consulta organitzada per l’Ajuntament.

Les quatre qüestions, que cal respondre per a completar la consulta sobre l’Escorxador Comarcal comencen amb “Com valora el funcionament i els serveis de l’escorxador comarcal?”, a la qual li segueixen preguntes com “Com valora el funcionament i els serveis de l’escorxador comarcal”, o Com valora que l’Ajuntament duga a terme consultes a la ciutadania sobre diferents aspectes de la gestió municipal?», qüestions relatives al funcionament de les diferents campanyes de consulta ciutadana que en els dos últims anys s’han dut a terme en la ciutat. Finalment, i com quarta consulta es pot respondre a “Com valoraries la iniciativa del Consorci per a la Gestió de l’Escorxador Comarcal de modificar el planejament segons la proposta de modificació puntual número 40?”.

El regidor de l’àrea en el consistori, Cristofer Del Moral, ha apuntat que, “per més puntual que siga un assumpte o tema a tractar a l’hora de gestionar un edifici públic, volem conéixer l’opinió de la ciutadania, i en el cas de l’Escorxador, esperem també rebre les suficients respostes i participació per a tenir ben clar que volen els i les borrianenques per a eixe emplaçament de la ciutat”.

Tal com s’explica en la documentació adjunta a la consulta sobre l’Escorxador, que es pot trobar en consulta.burriana.es, “l’objectiu del procediment és consultar sobre una qüestió important per al desenvolupament del municipi com és el funcionament de l’Escorxador Comarcal”.
A més, també afegeix que “el Consorci per a la Gestió de l’Escorxador Comarcal ha plantejat la problemàtica existent actualment en aquest centre que incideix sobre el servei d’escorxador i afecta les seues instal·lacions i explotació”.

- Publicitat -

Tal com ha explicat el mateix Del Moral, “entenem que hi haja gent que no conega quina és la situació i possibilitats futures de l’Escorxador Comarcal, per això en el text que acompanya a la consulta s’explica tant la necessitat de finançament per a les urgents millores en l’edifici, la baixada de la demanda dels productes elaborats en la mateixa instal·lació, i el perquè aquestes situacions poden portar a la finalització anticipada de la concessió, perquè així es tinguen les dades i arguments per a votar en un o un altre sentit”. Per tot açò es proposa la modificació puntual del Pla General de Borriana per la que els terrenys passen a tenir qualificació de “Reserva Dotacional Privada d’Infraestructura-servei urbà de caràcter supramunicipal”, amb l’objectiu de permetre un canvi de model de gestió de l’Escorxador.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,568FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià