Borriana dona a conéixer les seues Falles a altres ciutats gràcies al Taller Riu Anna

Cada any, centenars de persones provinents de les diferents ciutats veïnes de Borriana, s’apropen fins a la capital de La Plana Baixa per gaudir de l’espectacle i la festa única de les Falles. I aquest any, gràcies al treball de les persones participants en el Taller d’Ocupació Riu Anna, de ben segur que en seran moltes més.

Dins la planificació estratègica del Taller d’Ocupació, així com de la regidoria de Turisme, s’han realitzat diferents actuacions per donar promoció a la festa per excel·lència de la ciutat que és, a més, un motor econòmic, cultural, social i un important al·licient turístic. Així, des del mòdul de promoció turística del Taller d’Ocupació Riu Anna, s’han organitzat visites a poblacions veïnes per tal de mobilitzar l’interés per visitar la nostra ciutat en Falles com a festa singular.

En les seues visites a Orpesa i el complex Marina d’Or, Vila-real, Almassora, Nules i Onda, l’alumnat ha donat a conéixer la particularitat de la nostra festa i ha promocionat la ruta fallera que s’ha preparat tant a peu com a través del tren faller turístic, informació sobre Falles, la programació i informació general sobre la ciutat. La resposta en aquestes iniciatives de difusió de la festa ha sigut molt bona i s’ha valorat positivament per part de les tres regidories implicades, Turisme, Ocupació i Falles.

Els mateixos dies de Falles, a més de la informació turística que es donarà a l’Oficina de Turisme, s’ha programat la instal·lació d’un punt d’informació a la Plaça Rafael Martí de Viciana on a més d’informar, s’animarà al visitant a participar de la nostra gastronomia oferint opcions diverses a través d’una guia de restauració que s’ha elaborat al costat de les associacions comercials, així com una degustació i promoció del producte típic de les virutes de Sant Josep, iniciativa elaborada conjuntament amb les pastisseries que han volgut adherir-se repetint l’èxit de la promoció del rotllet de Sant Blai buscant que es note encara més l’impacte econòmic a la ciutat als diferents sectors.

Així també es dinamitzarà l’activitat amb un photacall i es donarà difusió a la riquesa de la ciutat aprofitant l’ocasió, en valencià, castellà i anglés.

CatalanSpanish