20.5 C
Valencia

Borriana celebrarà una gran festa d’aniversari amb els xiquets i xiquetes després del confinament

L'alcaldessa ha dictat un ban especial dirigit a la població més jove del municipi, que arreplega aquesta iniciativa en què està treballant el departament de Joventut del Consistori.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Borriana celebrarà una gran festa d’aniversari de tots els xiquets i xiquetes que l’han commemorat a casa seua cases durant el confinament provocat per la crisi sanitària del COVID 19, a la qual estan també convidats tots els seus amics i familiars, segons ha anunciat l’alcaldessa del municipi, M. Josep Safont.

Per a això, ha dictat un bàndol especial dirigit a la població més xicoteta del municipi, que arreplega aquesta iniciativa en la qual està treballant el departament de Joventut del Consistori que organitzarà “la major festa d’aniversari de la història” d’aquesta ciutat i que es durà a terme, ha explicat Safont, “una vegada finalitze el confinament i puguem tornar a reunir-nos amb totes les garanties”.

“Quan tot acabe i puguem tornar a ajuntar-nos, l’Ajuntament organitzarà la major festa d’aniversari de la història de Borriana, per a celebrar tots els aniversaris d’aquesta època de confinament i a la qual estaran convidats tots els xiquetes i totes les xiquetes de Borriana”, arreplega el ban infantil. Aquesta gran festa es realitzarà en una data que es farà pública en el seu moment i es comunicarà pels canals oficials de l’Ajuntament en xarxes socials

Per part seua, la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha assenyalat que molts xiquets i xiquetes s’han vist obligats a celebrar els seus aniversaris “en temps de coronavirus a sa casa sense una festa amb amics, amigues i familiars i han comprés la situació d’una forma admirable”, per això, ha aprofitat per a donar les gràcies per la paciència que estan demostrant els més xicotets als quals demana que “continuen sent forts” i aguanten “una miqueta més”, perquè “estem molt orgullosos del que esteu fent”.

A més, Safont ha transmés “la felicitació més sincera a tots els xiquets i xiquetes de Borriana” de part de la Corporació Municipal per “la seua ajuda en la lluita contra el Coronavirus”, i “pel seu exemplar comportament i actitud positiva per a suportar aquesta situació”.

“Els xiquets i les xiquetes de Borriana estan demostrant la seua valentia i la seua responsabilitat quedant-se a casa seua. A més, estan decorant les seues finestres i balcons amb dibuixos i ajudant els seus pares en les tasques de la llar”, ha destacat.

Aquesta actitud, assenyala l’alcaldessa, “mereix un premi que compense la tremenda injustícia que és no poder celebrar un dia tan important amb els amics i les amigues”, per aquest motiu l’Ajuntament ha previst la celebració d’aquesta gran festa quan per fi es guanye la batalla a la pandèmia del coronavirus”.

L’objectiu d’aquesta activitat, ha indicat, és que “tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat puguen vindre a celebrar de forma conjunta el seu aniversari, independentment que haja sigut al principi o final de la crisi sanitària. També, els amics, les amigues i, en general, tota la població infantil de la ciutat estaran convidats a aquesta celebració d’alegria”, ha puntualitzat, a més de considerar que aquesta “celebració particular i aportació d’alegria són molt importants en aquest moment”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià