23.2 C
Valencia

El Mercy Food Truck & Music Fest torna a les Festes de la Misericòrdia de Borriana

Tal com ja va succeir en les festes de 2017, la plaça de la Mercé acollirà tot tipus d'activitats, amb concerts, food trucks, dj’s, teatre, tallers, tastos o vermuts

- Publicitat -AVL

La bona acollida que el passat any va tindre entre els veïns i veïnes de Borriana la primera edició de la Mercy Food Truck & Music Fest ha fet que en les pròximes festes patronals que comencen el divendres 31 d’agost, la iniciativa de música en directe en ple carrer i una variada oferta de menjar també a peu de carrer torne a ser una de les protagonistes de la programació.

Així ho ha volgut fer saber tant la regidoria de Festes com l’associació cultural Soul Explosion que ja han tancat una completa programació cultural que acompanyarà a l’oferta gastronòmica de les food trucks.

Tal com han explicat des de l’organització de l’esdeveniment “es tracta de seguir ampliant el ventall d’ofertes que es plantegen durant la setmana de festes, confeccionant una programació enfocada a un públic familiar, una forma d’oci relaxada i amb horaris amables tant per al veïnat com per a la ciutadania, sempre en un espai que cuidarà la sostenibilitat, el reciclatge i les dinàmiques de vida saludable i respectuosa dins del temps d’oci”.

La programació especial del Mercy Food Trucks & Music Fest s’inicia el mateix divendres 31 a les 17.00 hores amb l’obertura de la fira de Food Trucks, a la qual seguirà la primera sessió dels locals Supercampeones Djs.

A partir del dissabte la frenètica programació combinarà la participació d’artistes locals o amb gran vinculació amb la ciutat amb la d’artistes de reconeguda trajectòria en l’àmbit internacional.

Llobarros des de València, Pinan 450F, Udelgrau, Cinnamon Dj, MIB Organ Trio, Mercy Survivors, Joy Ena, Noel Systemia, Calmoso and The Black Fang, Calavera Jones, Lord Visnú o els canadencs Blue Moon Marque són els qui completen la variada i completa oferta musical del festival que per segon any consecutiu obrirà durant cada dia de les Festes de la Misericòrdia a partir de les 17.00 hores, exceptuant el dissabte 1 de setembre quan tindrà lloc la sessió de Vermut amb dj’s a les 12.00 hores.

Tal com ha volgut assenyalar la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer “el festival és una mostra més de l’intent de seguir programant activitats d’oci, musicals i culturals de tot tipus, integrant-les en el dia a dia de les festes i fent-ho d’una manera respectuosa i amb horaris per a tot tipus de públics”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià