Borriana i Creu Roja desenvolupen una campanya de conscienciació mediambiental a la platja de l’Arenal

L’Ajuntament de Borriana i Creu Roja Borriana han programat per a demà dimecres 31 de juliol, una campanya que sota el títol ‘Mediterrània deixa que et cuide’ pretén conscienciar la ciutadania sobre la seguretat i la sostenibilitat ambiental a les platges del municipi.

Per a la qual cosa, la jornada compta amb tallers i activitats pràctiques de conscienciació sobre protecció mediambiental, salut, i seguretat i socors, destinats tant a la ciutadania de Borriana com als turistes que visiten la capital de la Plana Baixa, o els i les mateixes sounders que durant les primeres jornades del festival Arenal Sound estaran ja presents en la zona de l’Arenal.

Així, des de les 10 h i fins a les 14 h a la platja de l’Arenal, tindran lloc les activitats de conscienciació centrades en aspectes diferents, com ara la biodiversitat marina i els residus marins, a través del qual es podrà conéixer la perillositat per al medi marí d’abocar determinats residus directament a la mar, així com les dedicades a la salut i a la seguretat i socors en les mateixes platges.

Es tracta d’una campanya d’estiu de divulgació dedicada a implicar la societat en la protecció de l’entorn marí a través de pautes segures, sostenibles i saludables en el gaudi de les platges.

Per això, està enfocada respecte a les platges i a la neteja de residus que inclou tallers de pràctica de respiració assistida, RCP, de recollida de residus, així com de prevenció i auxili sanitari.

Enguany la campanya compta amb la col·laboració del Projecte Libera de SEU/BirdLife en aliança amb Ecoembes, així com de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament rural, Emergència climàtica i Transició ecològica.

ValenciàEspañol