6 C
Valencia

Borriana arranca l’any amb l’inici de les inversions previstes al pressupost del 2021

L'adquisició d'un camió, una pala i una garbelladora seran les primeres compres pel municipi per les quals l'ajuntament emprarà encara fons propis, ja que el nou pressupost entrarà en vigor de forma efectiva dins d'unes setmanes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Borriana comença l’any arrancant les inversions previstes al pressupost del 2021. Un pressupost que s’aprovava ahir dijous en un plenari llarg on els regidors fins i tot van haver de necessitar un permís extraordinari per poder retornar a les seues cases, ja que va superar les deu de la nit, en el dia on entrava en vigor les noves restriccions horàries.

Així, com ha recordat l’alcaldessa i la regidora d’Hisenda, amb un increment del 15% respecte a l’any anterior, les exempcions o bonificacions de l’ICIO, per baixar la càrrega tributària de la població i d’altra banda, un augment de les inversions previstes, els comptes per este 2021, van tirar endavant.

I sembla que les previsions quan a inversions les inauguraran el camió, la pala i la garbelladora que adquirirà l’ajuntament per la neteja de platges i altres zones, i que encara aniran a càrrec dels fons propis. Ja que, com ha recordat la responsable d’hisenda els nous comptes entraran en funcionament dins d’unes setmanes.

A més, també s’ha tornat a recordar que el 76% de les inversions previstes vénen de finançament extern, la majoria a càrrec de Conselleria, com ara el nou centre de Salut i el nou l’IES Jaume I entre altres.

Balanç de les festes nadalenques

- Publicitat -

Pel que fa al balanç del 2020 quant a les festes de Nadal i Reis, l’alcaldessa ha valorat “positivament” l’actuació que “dins de totes les mesures de seguretat” s’ha fet a través de totes les regidories. Safont ha parlat de les carcasses blanques amb les quals Borriana va

tancar l’any, així com dels castells de focs artificials o del campus esportiu i l’escoleta de Nadal que ha acollit a més d’un centenar de xiquets i xiquetes, entre altres coses.

- Publicitat -

També les campanyes de promoció en comerç local, així com els sortejos s’han recordat com actuacions positives tant per la població com pels establiments.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,562FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià