Borriana ha programat més de 80 actes per al mes de març en el ‘llibret’ de Falles

La regidora de Festes i Presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, i les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez animen a la ciutadania “a eixir al carrer i gaudir de d'unes Falles que seran inoblidables”.

647
El portaveu del PSOE-PSPV realitza una valoració de l'actualitat política

La Sala d’Exposicions de la Mercé, que en la nit del dijous es va omplir per a l’elecció dels dos ninots indultats en la qual va triomfar amb doblet el Club 53, ha acollit la presentació del conegut com llibret de Falles, un complet volum de més de dues-centes pàgines on s’arreplega tota la informació possible sobre les Falles de 2018 de Borriana.

I fins allí s’han desplaçat tant la regidora de Festes i presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, i les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez per a “informar a la ciutadania, que ja està disponible en papereries i quioscs de la ciutat un “llibret” en el qual es pot trobar tota la programació, des de l’exposició del ninot fins al dia 19 de febrer amb la Cremà dels monuments”, com ha recordat Monferrer.

En el llibret, que com és tradició té com a portada la imatge guanyadora del Concurs de Cartells de Falles obra “Foc i Llum” de Víctor Melià, es pot trobar la totalitat d’actes que, des d’aquesta mateixa setmana i fins al final de les Falles, s’han programat, i que aconsegueixen quasi els vuitanta “amb l’objectiu de seguir obrint les falles al conjunt de la ciutadania, situació que han entés les mateixes agrupacions que cada vegada programen més actes oberts a tothom”, com recordava Monferrer.

A més, i com també és habitual en el Llibret, cadascuna de les Falles disposa de l’espai per a la informació sobre el seu monument faller, la seua Junta directiva, o les falleres que conformen la representació, tan infantil com a major, de cadascuna d’elles. Tal com ha assenyalat la mateixa Reina Fallera de Borriana en 2018, Judit Pesudo, “m’agradaria que tots i totes les borrianenques, i també la gent que ens visite des d’altres poblacions, puguen viure amb tota la intensitat les nostres festes, i que els carrers de Borriana s’òmpliguen per a gaudir d’uns dies tan especials”.

Fins i tot la Reina Infantil, Ana Giménez, ha volgut animar a la participació intuint que “fins i tot enguany segur que tenim bon temps i esperem que no ploga, i això ens farà gaudir les Falles de la millor forma possible”.