18.9 C
Valencia

Cumulus City situa a Borriana en la comunitat Lorawan per a la transferència d’informació en l’àmbit mundial

L'empresa per al desenvolupament de solucions Smart City ha instal·lat un 'gateway' (transmissor d'informació) en la localitat que permetrà instal·lar qualsevol sensor i mantenir connectat a la xarxa en tota la ciutat.

- Publicitat -AVL

L’empresa Cumulus City ha instal·lat un Gateway (dispositiu intercanviador de xarxes per a la transmissió d’informació) a la ciutat de Borriana que permetrà a la localitat estar dins de la comunitat The Things Network per a la transferència d’informació en l’àmbit mundial amb tecnologia Lorawan.

Gràcies a esta tecnologia que ha proporcionat de forma desinteressada la companyia dedicada al desenvolupament de solucions per a Smart City, qualsevol persona podrà instal·lar un sensor per a l’obtenció d’informació i connectar-lo a la xarxa TheThings Network per a conéixer-la en temps real a través d’esta plataforma que està implantada a tot el món.

La comunitat TheThings Network va nàixer amb l’objectiu de desplegar una xarxa que permetera obtenir dades de sensors llunyans i itinerants i actuar sobre sistemes. Gràcies a la tecnologia LoRa, cada gateway que s’afig a la xarxa proporciona una cobertura extraordinària (de l’ordre de diversos quilòmetres a la redona en zones urbanes o fins a 21 quilòmetres en camp obert). Esta xarxa pot aprofitar-se per a crear sistemes d’informació ciutadana, per exemple, sobre contaminació acústica o atmosfèrica, però també per a prestar sobre ella serveis professionals (fins i tot amb ànim de lucre), com a control d’accessos en comunitats de veïns, localització de mascotes, monitoratge d’horts/maquinària/guanyat.

Esta xarxa construïda per usuaris de tot el món arriba a Borriana amb dos nodes que donen una àmplia cobertura al nucli urbà de la ciutat i té com a objectiu participar en una xarxa comunitària; poder autoproveirse de connectivitat en una zona en la qual no existeix i disposar d’una xarxa alternativa gratuïta a les que proporcionen els agents privats i institucionals. Així mateix, és una xarxa oberta i assequible, tant des del punt de vista econòmic com de coneixement necessari que busca crear noves oportunitats d’ocupació i cohesió social.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià