18.9 C
Valencia

Borriana reparteix 6.000 màscares en un primer lliurament

Facilita 1.000 màscares FFP2 al Centre de Salut I perquè les distribuïsca entre persones i famílies que consideren prioritàries.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Borriana ha començat el repartiment inicial de 6.000 màscares, en un primer lliurament, entre diversos col·lectius del municipi.

En els dies vinents s’espera una nova remesa de 25.000 màscares homologades tipus FFP2, amb la qual cosa el material rebut i adquirit finalment serà de 31.000 màscares, més el material sanitari de prevenció davant la COVID-19 proporcionat per la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, segons ha confirmat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

Es tracta de 1.000 màscares FFP2 adquirides pel Consistori que s’han facilitat al Centre de Salut I de Borriana perquè facen la distribució entre les persones i famílies que consideren prioritàries, i unes altres 5.000 màscares sol·licitades a l’Agència Valenciana d’Emergències, que l’Ajuntament ha començat a distribuir entre diversos col·lectius, com ara, pescadors, comerços oberts i entitats, i en zones com el mercat central.

A més, el Consistori ha rebut un nou enviament amb material sanitari de protecció davant el virus COVID-19, que se suma als enviaments que periòdicament està proporcionant la Diputació als ajuntaments de tota la província que ho han sol·licitat.

Este repartiment se suma al que es va iniciar el 14 d’abril per efectius de la Policia Local en col·laboració amb la Guàrdia Civil, de màscares proporcionades pel Govern d’Espanya, en els principals punts d’eixida de la línia d’autobusos del municipi i en l’estació de Renfe Borriana-Alqueries, per a usuaris, treballadors i treballadores que utilitzen el transport públic
Igualment, avui està previst que arriben al municipi les màscares que aporta la Generalitat Valenciana per a la seua distribució gratuïta entre majors de 65 anys i col·lectius vulnerables de risc davant la pandèmia del COVID-19, mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia de Borriana.

Segons la resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les oficines de farmàcia repartiran tres màscares a cada persona major de 65 anys o que forme part de col·lectius vulnerables. En total es distribuiran en les farmàcies de la Comunitat Valenciana 3,6 milions de màscares que es podran retirar amb la targeta sanitària SIP i sense cap cost per a l’usuari.

A més de les persones majors de 65 anys, els grups de risc als quals es lliurarà este material de protecció són persones amb malaltia significativa crònica en múltiples sistemes orgànics, persones amb malaltia dominant crònica en tres o més sistemes orgànics i persones neoplàsies dominants, metastàtiques i complicades.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià