22.4 C
Valencia

Borriana repartirà mascaretes entre la població de 14 a 64 anys de la zona 4 en la Llar Fallera

Demà dimarts el consistori distribuirà les masqueretes en la Llar Fallera per a les persones residents en la zona 4 i continuarà dimecres i dijous en dos zones més de la ciutat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament continua el repartiment entre la ciutadania de Borriana, d’edats compreses entre els 14 i 64 anys, de les 25.000 masqueretes homologades tipus FFP2 adquirides pel consistori.

Així, demà dimarts en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h es lliuraran les màscares en quatre taules instal·lades en la Llar Fallera per a les persones residents en la zona 4.

Cal recordar que l’equip municipal de govern ha elaborat un dispositiu per al repartiment d’este contingent de masqueretes, amb l’objectiu de facilitar el seu lliurament al nombre més gran possible de veïns i veïnes que ho desitgen. Per a això, s’ha fet un mapa del cens per zones. En l’operatiu de lliurament participen la Policia Local i personal de Via Pública, així com voluntaris de l’Assemblea Local de Creu Roja de Borriana i de protecció Civil.

Concretament, l’operatiu s’està realitzant durant cinc dies consecutius en 6 zones diferents del municipi. El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de masqueretes es pot consultar en el web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.

Ahir diumenge va començar el lliurament de masqueretes per a les persones residents en les zones 5 i 6 en el Port i en el Grau, i ha continuat avui dilluns en el Calvari per a les residents en la zona 1. Demà dimarts es farà la distribució a la Llar fallera per a les persones de la zona 4, el dimecres en el Jardí del Bes per a la zona 2 i, finalment, el dijous en la plaça de l’Hereu per als residents en la zona 3.

Una sola persona amb el DNI pot arreplegar les mascaretes de la unitat familiar censada (persones que estan censades en el mateix habitatge). A més, també podrà arreplegar les masqueretes de veïns i veïnes, sempre que aporte la documentació (DNI) d’aqueixes persones.

Per a la població infantil l’Ajuntament ja va adquirir 5.500 màscares infantils de dos mides, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s’han distribuït entre tots els centres educatius del municipi perquè cada centre realitze el lliurament.

Igualment, per a la població de majors de 65 anys i col·lectius vulnerables de risc davant la pandèmia de la Covid-19, les farmàcies del municipi proporcionen tres masqueretes que aporta la Generalitat Valenciana per a la distribució gratuïta, presentant de la targeta SIP en les oficines de farmàcia de Borriana i sense cap cost per a la persona usuària.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià