30.8 C
Valencia

Borriana denuncia 92 persones per incomplir les mesures de l’estat d’alarma

La Policia Local de Borriana apel·la a la responsabilitat i a la solidaritat de la ciutadania, "hem de ser conscients de la dimensió d'esta pandèmia, pensar en totes les persones que estos dies es juguen la vida pels altres i actuar, en conseqüència, amb sensatesa i sentit comú".

- Publicitat -AVL

En una setmana, i tenint en compte que els dos primers dies van ser de caràcter informatiu, la Policia Local de Borriana ha denunciat, fins ara, 92 persones per no respectar i incomplir les mesures incloses en el Reial Decret que estableix l’estat d’alarma davant l’emergència sanitària del Covid-19, i realitzar activitats no emparades en el RD.

Entre les quals, la Policia Local ha ressenyat la intervenció d’este divendres a la nit, en la qual van denunciar en un habitatge 8 persones, de 16 i 18 anys, que estaven celebrant una festa en una casa al carrer la Puríssima. A més de les denúncies, també ha identificat unes altres 136 persones per a comprovar la realització d’activitats emparades per la norma.

Segons fonts policials, estes denúncies seran tramitades per la Subdelegació del Govern a Castelló, que serà qui en determinarà també la quantia. Cal recordar que l’import de les multes oscil·la entre 100 i 600 euros en les infraccions lleus, i de 601 a 30.000 euros les greus, sobre la base de la Llei orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana. Tot això sense perjudici de la instrucció de diligències a les quals pogueren donar lloc.

Igualment, la Policia Local ha realitzat nombroses actuacions els primers dies davant trucades que alertaven de persones passejant pel carrer, fent esport o fent ús dels espais comuns de comunitats de veïns. Els agents han procedit a informar-los de les noves mesures establides pel Reial Decret, han mostrat la col·laboració i s’han retirat a casa seua, per la qual cosa no s’ha estés acta en estos casos.

En este operatiu treballen conjuntament en el municipi la Policia Local i la Guàrdia Civil i vigilen que la ciutadania de Borriana complisca el confinament i només isca de casa seua en les excepcions contemplades. La seua labor addicional estos dies se centra a “patrullar, informar la ciutadania, advertir-los i comprovar que efectivament van on diuen que van i fan el que diuen que faran”, han assegurat.

D’altra banda, la Policia Local de Borriana ha apel·lat a la responsabilitat i a la solidaritat de la ciutadania, “hem de ser conscients de la dimensió d’esta pandèmia, pensar en totes les persones que estos dies es juguen la vida pels altres i actuar, en conseqüència, amb sensatesa i sentit comú” i ha instat la població a “complir les restriccions de mobilitat, que es queden a casa i només isquen en les excepcions contemplades en les mesures del Reial Decret”.

“Només ens queda complir amb el confinament i no eixir de casa excepte per les excepcions previstes: acudir al treball, anar a comprar aliments i béns de primera necessitat, atendre majors, dependents o xiquet i passejar a les nostres mascotes i totes elles amb les premisses ja establides”, han advertit les mateixes fonts policials.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià