30.8 C
Valencia

Els ninots de Societat Club 53 i Barri La Mercé aconseguiexen l’indult

La sala d'exposicions del CMC la Mercè de Borriana exposa des de hui i fins al 14 de març, les figures triades per les 19 agrupacions falleres

- Publicitat -AVL

Els ninots de les falles Societat Club 53 i Barri La Mercé de Borriana, en les categories major i infantil, respectivament, no sucumbiran enguany al foc de la nit de Sant Josep, en haver sigut triats com les figures indultades d’enguany.

La sala d’exposicions del CMC la Mercè exposa des de hui i fins al 14 de març, les figures triades per les 19 agrupacions falleres per a optar a ser indultades enguany.

Les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, juntament amb l’alcaldessa, Maria Josep Safont, i la regidora de Falles, Lluïsa Monferrer, han fet pública la decisió del jurat i han lliurat les banderoles acreditatives dels ninots que enguany se salvaran de la Crema del 19 de març.

La Reina Infantil, Julia López, ha obert el sobre amb el guanyador del ‘ninot’ pertanyent al monument infantil de la falla Barri La Mercé. L’alcaldessa i la regidora de Festes han sigut les primeres a felicitar els representants de la falla, que també han rebut un premi econòmic patrocinat per Knauff Industries.

A continuació, la màxima representant fallera de Borriana, la Reina Elena Pastor, ha obert el sobre en el qual s’indica el nom de la Falla guanyadora del Ninot Indultat de 2020. Després d’una primera visita en què ha repassat tots i cadascun dels ninots que optaven a ser indultats, Elena Pastor ha donat a conèixer que el ninot indultat elegit en la votació corresponia a la Falla Societat Club 53, els quals també han rebut un premi econòmic patrocinat per Sanycces.

A partir d’ara, el conjunt de ninots indultats continuaran exposats al costat de la resta de ninots presentats per les altres 18 agrupacions falleres de Borriana en la Mercè, perquè, com ha recordat l’alcaldessa, “tots els veïns i les veïnes de Borriana puguen visitar una exposició que reflecteix a la perfecció el laboriós i artístic treball dels mestres fallers, així com l’esforç que cada any fan les 19 falles de la nostra ciutat per continuar presentant extraordinàries peces a aquesta exposició del Ninot”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià