17.8 C
Valencia

Borriana adjudicarà les obres del nou centre de Serveis Socials a principis de novembre

El proper 21 d'octubre a les 14 hores finalitza el termini perquè es presenten les propostes de les firmes que concursaran per obtenir la seua adjudicació per un valor inicial d'1,7 milions d'euros.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les obres per a la construcció del nou centre de Serveis Socials de Borriana estaran adjudicades a principis de novembre. Així ho ha recordat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, qui ha comentat que diverses empreses s’han interessat per conéixer els detalls d’este projecte pel qual el proper 21 d’octubre a les 14 hores finalitza el termini perquè es presenten les propostes de les firmes que concursaran per obtindre la seua adjudicació.

Cal recordar que amb un cost inicial pel desenvolupament de les obres d’1,7 milions d’euros, este nou centre servirà perquè les diferents instal·lacions de Serveis Socials ara repartides en diferents ubicacions, puguen concentrar-se en un únic indret i faciliten així l’accés als tremits de la ciutadania.

- Publicitat -

D’altra banda, respecte a altres obres de la localitat de Borriana que també van avançant en el seu desenvolupament, la Safont ha parlat també del Centre d’Atenció Primerenca, previst inicialment per a la seua finalització a últims de desembre, tal com es va anunciar.

Safont ha comentat que està en la fase de dotació de mobiliari tant per part de l’edifici que ocuparà Policia Local com per la del centre d’atenció primerenca.

- Publicitat -

Pel que fa al servei, cal recordar que serà un servei comarcal subvencionat per Conselleria per Benestar social i que per tant atendrà menors de tota la comarca.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià