La pilota serà protagonista en les festes de la Misericòrdia de Borriana

La pilota valenciana estarà present en les festes de la Misericòrdia. Fins a dos trofeus se celebraran durant les setmanes de la programació festiva, amb partides de primer nivell que faran que el trinquet de Borriana s’òmpliga per a gaudir de l’esport tradicional valencià.

En primer lloc serà el Trofeu Bastite Viñes el que iniciarà les partides. El dilluns 10 de setembre es jugarà la primera semifinal, entre J.Salvador i Nacho contra Fageca i Raúl. La segona semifinal arribarà el dilluns següent, 17 de setembre. A les 18.30h el trinquet de Borriana acollirà la partida entre Francès i Héctor contra Giner i Jesús.

I d’esta manera, el dilluns 24 de setembre a la vesprada es jugarà la gran final del Trofeu Bastiste Viñes, i d’esta manera, la competició s’allargarà fins a finals de mes. L’edil d’Esports, Vicent Granel, ha animat als veïns i veïnes de Borriana a visitar el trinquet i conéixer l’esport de la pilota de prop, i amb un trofeu de casa.

X Trofeu Diputació de Castelló
A més del trofeu Batiste Viñes, el trinquet de Borriana serà seu també de la semifinal del X Trofeu Diputació de Castelló amb una de les partides més importants que es poden veure en l’actualitat. L’equip format per Soro III i Javi s’enfrontaren a Puchol II i Héctor, per a poder arribar a la gran final. El dissabte 15 de setembre a les 18.30 hores serà el moment per a la partida en el trinquet de Borriana.

El torneig Diputació tindrà un format de dos semifinals i la final, que es disputaran en els trinquets de Borriol, Borriana i Vila-real. Borriol acollirà la primera semifinal el 20 d’agost, per la qual cosa esperen una gran afluència per a veure a Pere Roc II i Félix enfrontar-se al Genovés II, Raúl i Carlos. El divendres 21 de setembre, el títol es decidirà en el trinquet de Vila-real.

CatalanSpanish