Presó provisional per als presumptes violadors d’una menor a Borriana

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia Valencià (TSJCV), tots dos queden investigats en una causa oberta per un delicte de detenció il·legal en concurs amb un delicte d'agressió sexual

Bonig era consellera delegada, a més de consellera d'Infraestructures en el Govern de Francisco Camps, amb la Fundació V Encontre Mundial de les Famílies (FVEMF)

El Jutjat d’Instrucció número 5 de Vila-real, en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per als dos detinguts per la suposada violació d’una jove de 17 anys la passada Nit de cap d’any a Borriana.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia Valencià (TSJCV), tots dos queden investigats en una causa oberta per un delicte de detenció il·legal en concurs amb un delicte d’agressió sexual.

Rovira  

Els homes van ser detinguts el passat dia 1 de gener, després de la investigació iniciada pels agents després de conéixer, a través de l’Hospital de la Plana de Vila-real, l’assistència a una xica de 17 anys que presumptament havia sigut víctima d’una agressió sexual quan tornava al seu domicili en la matinada de l’1 de gener.

Els guàrdies civils de l’Equip Territorial de Policia Judicial de Borriana es van desplaçar al centre hospitalari i, després d’entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant aquest tipus de delictes.

Després de la seua investigació, van aconseguir procedir a la identificació, localització i detenció ahir dels suposats autors d’un delicte d’agressió sexual.

Finalment, aquest divendres, tots dos detinguts van ser posats a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vila-real, que ha decretat el seu ingrés a la presó provisional.

PublicitatJuega Limpio Orihuela