8.2 C
Valencia

Borriana reajustarà les anualitats per a la construcció de l’IES Jaume I inclòs en el Pla Edificant

El pressupost global del projecte ascendeix a 13.513.523,89 euros

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’equip de govern de l’Ajuntament ha acordat el reajustament de les anualitats econòmiques per a la realització del projecte de construcció i renovació de la infraestructura de l’IES Jaume I de Borriana, inclòs i finançat pel Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, per a adaptar-les a les quanties que efectivament seran executades i facturades.

Així, l’equip municipal de govern ha adequat les anualitats sense afectar el pressupost total global que ascendeix a 13.513.523,89 euros, però tenint en compte que en l’anualitat de 2019 s’executaran els imports corresponents als serveis de redacció del projecte, i considerat que les obres podrien iniciar-se en el tercer trimestre de 2020 i finalitzar l’any 2022.

D’aquesta forma les anualitats quedaran en 385.314,33 euros per a 2019, 3.938.462,87 per a 2020, 7.876.925,74 per a 2021 i 1.312.820,95 euros per a 2022.

La proposta de reajustament serà portada demà a les comissions i aprovada pel Ple municipal per a posteriorment enviar-se a la Subdirecció General d’infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana.

- Publicitat -

Paral·lelament, l’alcaldessa  Josep Safont ha anunciat que ja ha signat el contracte administratiu amb Santatecla Arquitectos SLP per a la redacció dels projectes, documents tècnics i direcció facultativa per a la construcció i posada en funcionament del nou centre d’ensenyament secundari que substituirà a l’actual IES Jaume I.

Entre les clàusules del contracte signat destaca la reducció del termini d’execució previst per a la redacció del projecte en 28 dies naturals.

- Publicitat -

Amb aquesta iniciativa s’avança en la renovació integral de les instal·lacions de l’institut Jaume I del municipi després de complir mig segle de vida posat que va començar a acollir alumnes l’any 1968.

Després de derrocar per complet per a alçar el nou centre, el resultat final serà un institut de dos blocs en els quals impartiran Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,291FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Torrent enforteix el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

L'objectiu de la mateixa és conscienciar, visibilitzar i previndre a la ciutadania del municipi amb una sèrie d'actes i activitats significatives.

Bétera consciència i sensibilitza sobre la violència de gènere

S'hi ha creat una guia per a dones víctimes de violència de gènere que té com a finalitat augmentar i millorar els mecanismes d'atenció de dones en situacions de violència.

62 xiquets i xiquetes de l’Eliana planten el seu arbre en el Bosc de la Benvinguda

Després d'esta quarta edició la iniciativa suma un total de 270 exemplars d'oms en procés de recuperació.

L’aeroport de Castelló dona per extingit l’incendi declarat en una aeronau destinada a desmantellament

En el sinistre no s'han registrat danys personals i els materials es limiten a l'aeronau afectada pel foc.

Sanitat declara 53 morts des del dissabte per coronavirus

En estos moments hi ha 15.383 casos actius.
- Advertisement -

: Valencià