La campanya ‘Recicla els teus aparells’ desplaça a Borriana un punt net mòbil per a reciclar RAEE

Tots els ciutadans que reciclen almenys un RAEE entraran en el sorteig de diferents premis valorats en 2.000 euros.

AVL


Un any més, Borriana se suma a una nova edició de la campanya ‘Recicla els teus aparells’, una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana amb la finalitat informar i conscienciar la població sobre la necessitat i la importància del reciclatge correcte d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), segons ha anunciat el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis.

Així, dilluns que ve, 18 de gener, arriba a Borriana la 4a edició de la campanya i es desenvoluparà de 10 h a 19 h a la plaça Major. La Covid-19 ha obligat a posar en marxa un operatiu adaptat a la nova situació sanitària, per este motiu, en lloc de recórrer el municipi amb les bicicletes amb remolc, enguany com a novetat s’instal·larà, a la plaça Major, un punt net mòbil en què es podran depositar els xicotets electrodomèstics que no funcionen o que estan en desús.
Per este simple gest, els veïns i veïnes tindran l’oportunitat de participar en el sorteig de diferents premis valorats en 2.000 euros, sortejos que es traslladaran també a les xarxes socials, a través de la pàgina de Facebook i d’Instagram @reciclatusaparatos.
L’acció que es desenvoluparà el dilluns es concreta en la informació i conscienciació, així com en la recollida d’aparells elèctrics i electrònics en desús que els veïns tinguen a casa, amb la finalitat de garantir així el seu reciclatge correcte.
Amb esta campanya, la Generalitat i l’Ajuntament de Borriana pretenen conscienciar sobre la necessitat de saber reciclar i, alhora, “garantir el correcte reciclatge d’estos aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació i el perill per a la salut que generen”, ha lamentat el responsable municipal.
La campanya està impulsada per la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecopilas, Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees).

- Advertisement -
CatalanSpanish