Els Reis d’Orient visiten Borriana per a portar als més menuts regals i il·lusió

Melcior, Gaspar i Baltasar han tingut ocasió de saludar les famílies de la ciutat, que esperaven expectants la visita de la comitiva reial.

Ses Majestats els Reis d’Orient ja han fet la seua visita anual a Borriana, i han repartit il·lusió entre els més menuts. Els Reis, que han fet l’entrada a la ciutat al voltant de les 4 de la vesprada sobre carruatges i vehicles clàssics, han sigut puntuals a la seua cita inexcusable de cada 5 de gener i han portat un altre any més la màgia del Nadal als carrers de ciutat.

Enguany, com a conseqüència de la crisi sanitària, han hagut de substituir la tradicional cavalcada per un passeig pel municipi, a través de 4 recorreguts per a saludar els xiquets i les xiquetes, sense que els menuts hagueren de desplaçar-se de la mateixa zona per a poder saludar-los. Així, les famílies de Borriana han pogut rebre la comitiva reial des de les seues balconades i finestres o acostant-se fins als carrers més pròxims per on han passat.

En acabar el passeig pels carrers i places de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar s’han dirigit a l’Ajuntament, on han sigut rebuts en privat per l’alcaldessa, Maria Josep Safont; la regidora de Festes, Maria Lluïsa Monferrer; i les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López.

CatalanSpanish