11.1 C
Valencia

Borriana repara la bomba de buidatge de la séquia del Rajolí de la Serratella

• L'alcaldessa i el president de la Comunitat de Regants de Borriana subscriuran un conveni de col·laboració

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Per a millorar el drenatge i d’aquesta forma “disminuir la magnitud de les possibles inundacions que puguen produir-se en la zona en els moments de pluges intenses»

L’Ajuntament de Borriana està reparant una de les bombes de buidatge del Sindicat de Regs de Borriana construïdes com a drenatge de la zona de la marjaleria en la franja costanera sobre la séquia del Rajolí en la Serratella, amb la finalitat d’evacuar les aigües a la mar i minimitzar els problemes d’inundacions que es produeixen quan les pluges són intenses.

Per a la qual cosa, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el president de la Comunitat de Regants de Borriana, Juan José Burdeus, subscriuran un conveni de col·laboració per a la reparació i posada en marxa de la bomba d’aigua, amb un cost de 13.517 euros que assumeix el consistori i el manteniment de la qual serà responsabilitat de la comunitat de regants.

Maria Josep Safont, acompanyada pel regidor de Zona Marítima i Obres Públiques, Vicent Aparisi, el president de l’associació de veïns de la Serratella, Ximo Sanahuja, i la secretària del la Comunitat de Regants, Jordana Ninot, han visitat els treballs de reparació.

L’alcaldessa ha destacat la importància d’aquesta obra per a “millorar el drenatge de la séquia del Rajolí” i, d’aquesta forma, “disminuir la magnitud de les possibles inundacions que puguen produir-se en la zona de la Serratella en els moments de pluges intenses, i el consegüent perjudici que ocasiona als habitatges i als veïns i les veïnes que tenen propietats en la zona o transiten per la rodalia”.

- Publicitat -

Cal recordar que la séquia del Rajolí que discorre paral·lela al camí de la Serratella i que té l’eixida a la mar prop del camí de la Ratlla de Nules, arreplega aigües d’excessos de reg i aigües pluvials provinents de l’escolament superficial de la marjaleria, en èpoques de pluja.

En moments de marea alta, l’aigua de la séquia ha d’eixir a la mar per l’extracció a través de dos bombes, una de les quals estava avariada i és la que en aquests moments està reparant-se, gràcies a l’acord entre les dos institucions.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,328FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària

Pérez afirma que les noves investigacions sobre Fabra demostren que el PP “mai va abandonar les pràctiques corruptes”

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló lamenta que el Partit Popular "continue donant eixa mala imatge del nostre territori"
- Advertisement -

: Valencià