23.1 C
Valencia

Borriana destina més de 200.000 € a la reparació del camí Serratella i a reactivar el comerç local

El municipi estudia també la reobertura de la platja, amb propostes de com senyalitzar passarel·les per a crear accessos d'entrada i eixida o mirant com establir les distàncies de seguretat".

- Publicitat -AVL

Una declaració institucional per a sumar-se a la petició de què els ajuntaments “tinguen major participació en la distribució dels fons europeus, com a administració més propera als ciutadans i modificacions de crèdit per més de 200.000 euros per tirar endavant determinats projectes que afecten directament la ciutadania, són dos dels punts més destacats del plenari d’este dijous a l’ajuntament de Borriana.

Com ha explicat l’alcaldessa, Maria José Safont, “va ser un plenari intens” però on també es van arribar a acords “sobretot que han de veure amb mesures per ajudar empresaris del sector agroalimentari”.

Safont s’ha referit també a altres temes, com ara el de l’ampliació de terrasses que ja es va anunciar o la supressió fins al 2021 de tes taxes d’ocupació “que no podem tornar perquè ací no hem arribat a cobrar-les”.

Pel que fa a la modificació de crèdit, ha destacat que 140.000 euros es destinaran a les obres de reparació del camí Serratella que ja estaven pendents i que va estar durament afectat pel temporal Glòria.

Referent a la inversió per reactivar el comerç local, s’ha parlat de l’APP que a més de facilitar descomptes i connexió entre els comerciants també anirà acompanyada de distintes campanyes “que s’estan estudiant conjuntament entre la regidora de comerç i representants dels comerciants”, ha destacat Safont, i que inicialment tenen una partida de 20.000 euros.

PLATJA AMB VIGILÀNCIA

Quant al tema de la reobertura de la platja, l’alcaldessa ha indicat s’estan estudiant propostes de com adaptar-se a les noves circumstàncies. “Per exemple caldrà senyalitzar passarel·les per a crear accessos d’entrada i eixida o mirar com s’estableixen les distàncies de seguretat”.

Respecte als serveis, ha reconegut que s’haurà de prescindir d’alguns serveis com el de vestidors o banys “perquè haurien d’estar desinfectant-se permanentment i no és viable”, però tot i això sí que confia “en el civisme i el comportament de la gent perquè tenim una platja prou ampla i llarga com perquè puguem estar tots”.

Tot i això sí que ha assenyalat que s’haurà de plantejar que la policia “tinga una presència permanent a la platja i no únicament en els punts de vigilància” perquè s’hauran de complir unes normes.

‘XIRINGUITOS’ DE COSTES

Respecte a l‘ampliació de les terrasses a la platja, l’alcaldessa ha assegurat que “els que es troben en zones que són competència de l’ajuntament, tindran l’ampliació de les seues terrasses, com la resta però els que estan en l’àrea que no depén de nosaltres necessiten l‘autorització de Costes que encara no ens ha contestat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,716FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià