Detingudes tres persones a Borriana mentre robaven a l’interior d’un habitatge de la Serratella

Els fets s'hi han produït durant la matinada del dimarts i la detenció “in fraganti” va ser possible gràcies a la trucada d'un veí de la zona que va alertar sobre la presència dels lladres

La Policia Local de Borriana, al voltant de les 4.30 hores de la matinada d’este dimarts 11 de setembre ha rebut la trucada d’un veí que alertava la possibilitat de la presència d’uns intrusos en un immoble situat a la Serratella. Els agents de policia s’han personat immediatament al lloc dels fets, on han sorprés in fraganti tres joves veïns de la localitat borrianenca de 20, 21 i 24 anys.

Uns minuts més tard s’ha produït la detenció dels mateixos com a sospitosos d’un presumpte delicte contra el patrimoni. Segons es relatava des del departament de Policia Local que va dur a terme l’actuació “quan vam procedir a inspeccionar l’habitatge, este presentava l’habitual desordre que s’ocasiona en aquest tipus de fets i també alguns danys materials fruit dels intents dels assaltants d’accedir per diversos punts a l’interior de l’immoble”.

A més, afegien que “els tres joves han sigut detinguts i immediatament traslladats al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana on passaran a disposició judicial”.

Per la seua banda, el regidor de Policia Local i Seguretat de l’Ajuntament de Borriana, Javier Gual ha declarat que “estem molt contents amb el treball realitzat per la Policia Local en actuacions com la de la passada matinada, ja que com analitzàvem este mateix mes d’agost amb les dades de delinqüència de l’any anterior, s’ha aconseguit que en els últims tres exercicis s’hagen reduït tant els nivells de delinqüència, com augmentat el nombre de detencions, requises o aprehensions després d’eixos mateixos actes delictius, la qual cosa suposa un augment de la seguretat i el benestar de la ciutadania”.

 CatalanSpanish