Detingut per sostraure de l’empresa en la qual treballava a Borriana més de 32.000 euros de material

L'home després de sostraure el material el venia en empreses de segona mà.

PublicitatAVL

La Guàrdia civil ha detingut a un home com a suposat autor d’un delicte continuat de furt, i un altre delicte continuat d’estafa en la localitat de Borriana.

L’actuació es va iniciar a principis del passat mes de desembre, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement a través d’una denúncia presentada pel responsable del magatzem d’una coneguda empresa nacional dedicada a la venda de material i eines per a construcció, que entre els mesos d’abril i agost de 2019, havia detectat un important desquadrament en la comptabilitat del material emmagatzemat en la delegació de Borriana, sumant un total de quasi 32.000 euros.

PublicitatRovira  

Després de la realització de nombroses gestions i diverses proves, la Guàrdia Civil de Borriana, va esbrinar que un antic treballador de l’empresa havia estat sostraient eines, per a la seua posterior venda en comerços de segona mà.

Fruit de les investigacions i a causa del temps transcorregut, els investigadors van poder recuperar una hidronetejadora a pressió, que va ser retornada al seu legítim propietari, valorada en 250 euros.

Gràcies a les perquisicions realitzades es va aconseguir identificar, localitzar i detindre a l’un home de 33 anys com a possible autor d’un delicte continuat de furt i un delicte continuat d’estafa.

El detingut juntament amb les diligències instruïdes, han sigut posades a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vila-real.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Borriana.