Borriana tanca les celebracions del XX Aniversari de la Coronació Pontifícia

S'ha pogut gaudir d'una exposició fotogràfica i de vídeo sobre la Coronació en els salons de la Caixa Rural de Borriana, i també es van realitzar activitats com la peregrinació al Santuari de Ntra. Sra. de l'Avellà de Catí

La patrona de Borriana, la Mare de Déu de la Misericòrdia, ha rebut durant els últims tres mesos l’homenatge merescut dels i les borrianenques, després que durant el mes de maig s’hagen complit els vint anys des de la seua Coronació Pontifícia a la ciutat de Borriana, que va tindre lloc el 30 de maig de 1999.

Així, les Dames de la Misericòrdia s’han encarregat de dissenyar una programació especial durant els últims mesos a la ciutat de Borriana, que es culminava amb l’acte d’aquesta finalitat de setmana en la missa solemne i la celebració del XX Aniversari de la Coronació va estar presidida en tot moment per l’actual Bisbe de la Diòcesis de Segorbe-Castelló, Casimiro López Llorente, en un acte que es tancava amb un berenar de germanor entre totes les persones assistents que van poder gaudir d’orxata i fartons.

I fins allí també es va acostar una representació municipal, encapçalada en aquest cas per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, a més de les Reines Falleres, Mar Zamora i Ane Alòs, així com les regidores Lluïsa Monferrer i Cristina Rius. A més, ja des del 6 de març quan es llançava la campanya de difusió de l’aniversari en els mitjans, han tingut lloc diverses exposicions, conferències, concerts i altres actes repartits durant els mesos de març, abril i maig.

Així, s’ha pogut gaudir d’una exposició fotogràfica i de vídeo sobre la Coronació en els salons de la Caixa Rural de Borriana, i també es van realitzar activitats com la peregrinació al Santuari de Ntra. Sra. de l’Avellà de Catí.

ValenciàEspañol