23.3 C
Valencia

Borriana registra una trentena d’incidències pel vent

Durant la jornada les fortes ratxes de vent han produït diversos desperfectes en diferents punts del municipi.

- Publicitat -AVL

Les fortes ratxes de vent registrades a Borriana han provocat un total de 29 incidències que han obligat els serveis de la Policia Local a mantenir-se actius des de les 7.30 hores a les 20.00 hores d’ahir.

Des de tanques, cartells, planxes de ferro, antenes i uralites despreses, palmeres i arbres caiguts que tallaven algun vial, rebles, cornises, cables despenjats i alguna barana a punt de caure, són alguns exemples dels problemes ocasionats pel vent en diferents punts del municipi i que s’han anat resolent a mesura que han sigut comunicats i traslladats als departaments pertinents per a la seua resolució.

Diversos arbres no han suportat la virulència del vent, com ha sigut el cas dels dos que han caigut en el Camí d´Onda, davant de l’antiga paperera i que tallava un carril de circulació, i en el Camí Serratella amb Camí La Ratlla, o també les dos palmeres caigudes en el Camí la Ratllla d’Alqueries, just darrere de l’ecoparc i al carrer Ribesalbes que tallava el carrer.

En diverses zones del municipi el vent també ha causat deterioraments on s’han després rebles de cornises, com al carrer General Prim que la caiguda de rebles ha ocasionat danys a dos vehicles.

Els contenidors de gran grandària, en diversos punts de la ciutat, han sigut bolcats o desplaçats a conseqüència de la força del vent, per la qual cosa la Policia Local ha donat part a l’empresa encarregada, Fobesa, perquè poguera actuar, i en la C/. Xilxes un contenidor de Fobesa fins i tot ha causat danys a un vehicle.

Un altre estrall del vent han sigut causats al Carrer Germanías, on uralites del pàrquing de Mercadona s’han després i caigut sobre cotxes, i al carrer L’Illa de Ferro s’ha després del pal un cable d’Iberdrola que creuava la calçada. Fins fa uns instants, la Policia Local encara estava revisant una tanca publicitària en la zona de Novenes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià