Borriana començarà les Festes amb l’encesa oficial de l’arbre i la Fira de Nadal del Comerç

Borriana celebra aquest cap de setmana la II edició de la Fira de Nadal, amb 40 comerços participants, que acostaran els seus productes al cor de la ciutat.

La Fira de Nadal del Comerç de Borriana es celebrarà durant tot el cap de setmana, que s’instal·larà en El Pla i que enguany ha crescut en el nombre d’establiments participants, respecte a l’any passat.
En total, seran 36 els comerços que traslladen per uns dies tots els seus productes fins al centre de la ciutat per a acostar-los als veïns i veïnes de Borriana, i així començar de forma especial la campanya comercial nadalenca. Tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Maria Romero, “hem volgut fer un volt més a la Fira de Nadal i dotar-la d’activitats paral·leles i promocions que atraguen al nombre més gran possible de persones durant els tres dies de celebració en El Pla. Així, que durant les tres jornades, hi ha programades activitats i tallers infantils perquè xiquets i xiquetes puguen passar una bona estona mentre els seus familiars realitzen les compres en les quasi 40 casetes que s’instal·laran en el centre de la ciutat”.
A més, Romero també ha explicat que “es lliuraran uns cupons en el moment de realitzar les compres perquè també els més xicotets i xicotetes puguen gaudir d’un esmorzar o un berenar amb la xocolata que s’oferirà”.
Una altra de les novetats, que Regidoria i Federació de Comerç han decidit incorporar en aquesta segona edició per a dinamitzar encara més la Fira de Nadal, ha sigut l’acte inaugural que tindrà lloc aquest divendres a partir de les sis de la vesprada, quan des de la plaça de la Mercé  d’inici a la cercavila que encapçalaran l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana i l’Associació de Bombos i Tambors de la Santa Faç de la ciutat. Així, s’arribarà fins a la mateixa plaça del Pla on a partir de les sis i mitja de la vesprada tindrà lloc un altre dels moments més esperats de la jornada amb l’encesa oficial de l’arbre de nadal situat en el centre del Pla i de tota la lluminària instal·lada en els carrers de la ciutat.”

CatalanSpanish