Borriana ha organitzat més de 20 activitats per a Nadal, sobretot per als més menuts

L’Ajuntament de Borriana organitza una completa programació de Nadal, més de 20 activitats es concentren entre les regidories de Joventut, Promoció Econòmica, Esports i Cultura.

L’Ajuntament de Borriana ha preparat una programació molt completa per a les festes nadalenques, en què, per primera vegada, les activitats de les quatre regidories implicades en aquestes dates, Joventut, Promoció Econòmica, Esports i Cultura, s’uneixen perquè veïns i veïnes, i visitants coneguen tota l’oferta d’oci i cultural.
El regidor de Cultura i Esports, Vicent Granel, l’edil de Joventut, Lluïsa Monferrer, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria Romero, han presentat la programació que comptarà amb més de 20 activitats repartides des de hui, fins al 5 de gener, per a tots els públics, i especialment centrada en els més menuts.
Joventut aposta per l’activitat central del Burisplay el divendres 29 i dissabte 30 de desembre a la Llar Fallera, amb la inclusió d’un taller de cuina ‘Educachef’. A més, la programació es completa amb el concert del grup de música infantil ‘Trobadorets’ el dissabte 23 a la plaça La Mercé, el contacontes dimarts 26 a l’auditori Juan Varea, l’espectacle de màgia el dimecres 27, i la masterclass de teatre el dissabte 30 al CMC La Mercé.
A més, Promoció Econòmica proposa la dinamització de les diferents zones comercials de la localitat, amb activitats infantils i dinamització comercial.
Per la seua banda, Cultura programa el teatre infantil ‘Pop’s Corn’ de la Companyia Maduixa Teatre, dijous 28, guardonada amb el Premi Max a Teatre Infantil, i l’espectacle infantil, ‘Clan TV’, el 4 de gener. A més, la programació comptarà amb els concerts de les diferents agrupacions musicals de la ciutat, la Banda Simfònica, Banda Jove i l’Orquestra de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca, als que se sumarà el concert de nadales del Centre Aragonés, i els concerts de la Coral Borrianenca i el Cor Carnevale, junt amb la novetat del concert de la nova Borriana Big Band.
La Regidoria d’Esports organitza la Sant Silvestre, que enguany passarà al divendres 22 de desembre.
La programació es completa amb les activitats de l’arribada dels Reis Mags, i la visita del patge reial, que serà el 3 de gener a l’ajuntament. El 5 de gener Ses Majestats arribaran a les 16 hores en vaixell al port de Borriana, a les 18 hores serà la cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar, perquè a les 20 hores siguen rebuts al consistori i rebre les claus de la ciutat.

CatalanSpanish