L’IES Jaume I de Borriana inicia el trasllat de mobiliari a “l’aulari prefabricat més gran de la Comunitat”

Les aules prefabricades que s'han preparat conformen l'edifici provisional educatiu més gran de la Comunitat Valenciana i disposen fins i tot d'un ascensor.

La setmana que ve començarà el trasllat del mobiliari i material de l’IES Jaume I de Borriana a les noves dependències provisionals que acolliran els alumnes d’este centre de secundària mentre duren les obres d’enderrocament i construcció del nou institut.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Maria Josep Safont, qui ha recordat que les instal·lacions amb aules prefabricades que acolliran els 950 alumnes del centre amb el seu professorat i personal adjunt, “són les més grans de la Comunitat Valenciana, segons ens van comentar en la visita de Conselleria i compten fins i tot amb un ascensor”.

Cal recordar que, inicialment el període d’execució previst per la Conselleria per les obres del nou centre educatiu de secundària s’estima d’uns 30 mesos, és a dir dos anys i mig en el que l’alumnat ocuparà estes noves instal·lacions on, com ha recordat l’alcaldessa també s’han incorporat algunes peticions tant del centre com de l’AMPA.

D’altra banda, l’ajuntament també asfaltarà zones del voltant del nou espai per completar este projecte d’aules prefabricades componen l’espai per a l’IES Jaume I i que ha tingut un cost al voltant dels 2 milions d’euros.

CatalanSpanish