Compromís inverteix en la millora dels accessos entre les urbanitzacions i el nucli urbà de Borriol

Les obres al camí del Ribàs Llarg, amb un cost de quasi 25 mil euros, han estat costejades íntegrament per l'Ajuntament de Borriol

Sobre les 8.15 hores s'ha produït un incendi d'uns bidons en una gasolinera de Quart de Poblet.

La regidoria de Medi Ambient i Agricultura de l’Ajuntament de Borriol, encapçalada per Simó Francisco, ha promogut una nova obra d’adequació en un camí del terme de Borriol, el del Ribàs Llarg emmarcada en el Pla de Millora de Camins Pavimentats del Terme de Borriol.

‘Des de Compromís per Borriol seguim treballant per a mantindre els camins del nostre poble’, defensa Simó Francisco, regidor de Medi Ambient i Agricultura, i Urbanisme a l’Ajuntament de Borriol.

Rovira  

Simó Francisco remarca: Invertim en la millora dels accessos entre les urbanitzacions i el nucli urbà. De fet, l’actuació ha afectat el camí del Ribàs Llarg, un camí que connecta el poble amb les urbanitzacions de la carretera de l’Alcora i millora la connexió amb Masia Gaetà i la resta de nuclis de població del Quarto de Baix.

Les obres es van adjudicar a l’empresa PAVASAL amb un import de 24.865,50 €, costejat amb recursos propis de l’Ajuntament de Borriol. L’adequació ha consistit en la renovació del paviment amb doble tractament asfàltic d’un tram d’uns 700 metres. L’edil Simó Francisco explica que ‘l’objectiu és renovar tot el paviment. De fet, amb el Pla de Millora de Camins Pavimentats del Terme de Borriol volem millorar i adequar de forma progressiva tots els nostres camins’.

PublicitatJuega Limpio Orihuela