S’obri el termini per a sol·licitar entrar a la borsa de bombers en comissió de servici de l’Ajuntament de València

Ha exit publicat en el DOGV hui

El termini perquè qualsevol bomber o bombera de qualsevol municipi d’Espanya puga sol·licitar inscriure’s a la borsa de futures comissions de servici per treballar a l’Ajuntament de València s’obri demà, tal com ha anunciat hui el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

«Es tracta d’un acord al qual vam arribar amb les seccions sindicals en la Mesa General de Negociació per fer una borsa per a futurs nomenaments en comissió de servici, d’igual forma que ja vam fer amb la Policia Local de València».

En esta borsa hi ha una baremació per punts amb criteris objectius. El termini per sol·licitar la inscripció acabarà el 26 de juny i es pot presentar qualsevol bomber o bombera de l’Estat espanyol. «Mitjançant estes comissions de servici, una volta constituïda la borsa, podrem fer front a les necessitats del nostre Departament de Bombers, tan minvat en plantilla atés que l’anterior govern no va convocar ni una sola plaça en una dècada. I Ara patim les conseqüències», ha afirmat Sergi Campillo.

El regidor ha explicat «que açò ens permet cobrir les vacants dotades en el pressupost mentre es resolen les oposicions de bombers que, d’altra banda estan ja molt avançades i es convocaran pròximament. Estem pendents de la publicació al BOE de les bases de l’oposició de bombers, que ja van ser enviades fa dies pel Servici de Personal. En tot cas, les oposicions són processos llargs i esta borsa de comissionats de servici ens permetrà poder donar servici a la ciutadania des de molt abans, fent una gestió eficaç i eficient, després d’anys d’inacció del Partit Popular en este sentit».

Campillo ha recordat que el Govern de la Nau ha convocat en tres anys, tres processos opositors, dos per a policia amb un total de 70 noves places, i un per a bombers amb un total de 29 places. «Estes xifres ens permeten comprovar qui aposta per reforçar les malmeses plantilles de Policia i Bombers i qui les deixava morir sense convocar mai noves places», ha declarat per finalitzar.

Publicitat