L’associació cultural Botafocs participa en la festivitat de Sant Antoni al Grau de Castelló

L'associació cultural Botafocs participa en la festivitat de Sant Antoni del Porquet al Grau de Castelló el pròxim 18 de Gener a les 18 hores.

Publicitat

L’associació cultural Botafocs participa en la festivitat de Sant Antoni del Porquet al Grau de Castelló el pròxim 18 de Gener a les 18 hores.

L’associació cultural Botafocs compleix 30 anys, i al llarg del present any ho celebrarà amb diferents actes. Un d’ells és l’organització de Sant Antoni del Porquet al Grau de Castelló, amb la XIV Trobada de Bestiari Domèstic, la presentació de la vida del sant, el sorteig del Porquet, el correfoc de Dimonis i Bestiari, l’encesa de la foguera, etc.

PublicitatRovira  

Des de l’associació estan molt il·lusionats per la seua presencia en la celebració de Sant Antoni el pròxim 18 de Gener a les 18 hores al Grau de Castelló.

De fet, després de reunions preparatòries i anys d’experiència el treball de l’entitat es podrà ver en esta festivitat. A més, la gent podrà trobar el bestiari, a sant Antoni i el dimoni, escoltar i veure la vida del sant, degustar pastes tradicionals, participar en el sorteig del porquet, ballar amb el correfoc i els dimonis, i voltar amb la crema de la foguera.

PublicitatJuega Limpio Orihuela