Tornen els bous al carrer i el bou embolat a Vila-real

L'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Festes, Diego A. Vila, van assistir a la jornada, que també va comptar amb la participació de la Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat.

En la vesprada del dissabte van començar els espectacles taurins a Vila-real en la plaça portàtil instal·lada per una empresa privada en el solar annex al jardí de Jaume I.

L’alcalde, José Benlloch, i el regidor de Festes, Diego A. Vila, van assistir a la jornada, que també va comptar amb la participació de la Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat.

Segons han indicat fonts municipals en un comunicat, la federació i l’empresa van entregar a l’alcalde i al regidor una placa commemorativa en reconeixement pel suport a la tradició dels bous al carrer.

Bou embolat a Vila-real

D’altra banda, els espectacles de “bou embolat” es van celebrar en el recinte portàtil instal·lat per l’empresa Montauro, en suport a la tradició i la reactivació econòmica del sector.

Segons l’Ajuntament de Vila-real els espectacles s’han desenvolupat seguint tots els protocols de seguretat per la COVID-19, com a ús dels gels hidroalcohòlics, mascaretes, distància de seguretat i aforament limitat, a més de la vigilància de la Policia Autonòmica.

CatalanSpanish