30.9 C
Valencia

Bous de Salvador Domecq per al tancament de Santa Quitèria a Almassora

Penyes i Ajuntament trien la ramaderia gaditana per a la carrera de maig.

- Publicitat -AVL

Les penyes patrocinadores i l’Ajuntament d’Almassora han triat la ramaderia de Salvador Domecq per al tancament de bous salvatges que celebrarà la localitat al maig de 2020. Així, el cicle de bous al carrer de les festes de Santa Quitèria comptarà amb els exemplars del ferro gadità per a obrir la fira. L’esdeveniment tindrà lloc en el matí del dissabte 16 de maig.

Les persones representants de les penyes El Caragol, Aficionades Taurines d’Almassora, Aficionats al Bou i el grup format per El Racó, T’Empujen, Barrilet, Penjats i Els que faltàvem 1979, així com la Junta Local de Festes (JLF) en representació de l’Ajuntament, han visitat diverses finques durant aquest pont festiu fins a donar amb el lot més apropiat per a la popular carrera pel barri antic. Finalment, han acordat que siguen els exemplars de la divisa negra, verda i blanca els que protagonitzen el tancament.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït a les penyes i la Junta Local de Festes el consens aconseguit després de visitar les diferents finques. “Tots els col·lectius han fet un esforç per triar aquestos sis bous que tornaran a situar la Vila d’Almassora en l’epicentre de la festa taurina”. En opinió de Falcó, la presència i el ferro seran garantia per a atraure a corredors i espectadors fins al barri antic.

Els exemplars, que les penyes presentaran en breu, estan marcats amb els números 6, 38, 43, 34, 32 i 23. Procedeixen d’Arcos de la Frontera (Cadis), una finca per la qual ja va apostar la Junta Local de Festes en Santa Quitèria 2017 per a triar el bou del poble en aquella ocasió, circumstància que es repetirà tres anys més tard. No en va, entre el lot que protagonitzarà el tancament hi haurà dos exemplars finançats per l’Ajuntament, un d’ells el considerat bou del poble.

Respecte al recorregut del tancament, Falcó ha recordat que en el plec de condicions que assumirà l’empresa encarregada de la conversió en zona de vianants del carrer Sant Joaquim i la plaça de l’Església figura que els treballs no poden obstaculitzar el desenvolupament de les festes patronals, de manera que el barri antic viurà les festes de Santa Quitèria amb normalitat.

“Tant de bo el bon temps acompanye i la Vila torne a reunir milers de corredors i espectadors en un esdeveniment que se situa entre els més multitudinaris de la setmana gran i del qual també es beneficia l’hostaleria local”, ha defensat la regidora, que ha agraït a les penyes i la JLF la implicació per a fer possible el tancament.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià