Brancal i Nondedéu reafirmen le seues postures davant el sobreseïment de la jutgessa del ‘cas dels sobres’

Les xarxes socials han sigut el primer mitjà en què els excompanys de corporació, cadascú amb segell propi, han mostrat la seua reacció davant la decisió que avala la petició de Fiscalia de fa dos dies.

“Estic contenta però també trista. Només una espera de 6 mesos des de les eleccions, una espera que no s’ha produït, ha impedit que jo poguera seguir fent el treball a l’ajuntament. Un lloc de regidora guanyat a unes primàries i a unes urnes”. Amb estes paraules agredolces Ali Brancal, ha mostrat en declaracions exclusives a Actualitat Valenciana, els seus sentiments en fer-se pública la decisió de la jutgessa que ha portat l’anomenat ‘cas dels sobres’ de decretar el “sobreseïment provisional de la causa”.

De la mateixa manera també al seu Facebook explica el que ha suposat pel seu treball i la seua dedicació a la política més social el fet d’haver de renunciar al seu càrrec i veure’s més recentment apartada de la política en una decisió de partit. Fet que recorda a les seues declaracions on també defensa la legitimitat de la seua elecció democràtica.

També, Enric Nondedéu, que en este cas no ha patit de la mateixa manera les conseqüències d’este ‘cas’ i que manté el seu lloc com a Secretari Autonòmic d’Ocupació dins de la Conselleria, ha optat per un vídeo on recorda les paraules del dia de la seua presa de possessió a l’ajuntament de Castelló on va declarar que els seus actes mai farien avergonyir ni a la seua mare, ni a la seua dona, ni a la seua filla i les reitera este divendres de nou davant la càmera i a través de xarxes en conèixer-se la disposició marcada per la jutgessa.CatalanSpanish