Investiguen un brot de Covid-19 en un centre de discapacitats psíquics de Carlet

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives investiga l'origen i l'expansió d'un brot de coronavirus en una residència de discapacitats psíquics de Carlet.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives investiga l’origen i l’expansió d’un brot de coronavirus en una residència de discapacitats psíquics de Carlet.

Mónica Oltra ha explicat que l’administració pretén saber “per on ha entrat” el coronavirus a este centre i “per què s’ha expandit” entre els seus residents i treballadors.

Segons les declaracions de la vicepresidenta “estem investigant per què el brot s’ha expandit d’esta manera” i ha destacat que, “afortunadament, la majoria de contagiats són asimptomàtics”.

Oltra ha afirmat que “la salut dels residents, la qual cosa ens importa ara mateix, no revist gravetat” encara que ha insistit en la necessitat d'”esbrinar què ha passat” i “quina part del protocol ha fallat perquè es contagien tantes persones residents i treballadores”.

“Ara mateix el més important és la salut, tant dels residents com dels treballadors, i tallar l’expansió del virus”, ha exposat Mónica Oltra.

CatalanSpanish