Tres nous brots covid a Guadassuar (7 casos), Cullera (4) i Xirivella (3)

La província de València registra 39 dels 79 casos nous de què s'ha informat en l'última actualització de dades

Segons les últimes informacions de Sanitat, la província de València registra tres nous brots covid a les localitats de Cullera, amb un brot familiar de 4 persones, Guadassuar també brot familiar amb 7 positus i Xirivella, amb un brot social originat a un festa de joves amb 3 casos.

D’altra banda, pel que fa a les xifres generals, la Comunitat Valenciana no ha registrat cap defunció per coronavirus en l’última jornada. Al mateix temps, cal sumar 49 noves altes a pacients amb coronavirus.

D’altra banda, s’han confirmat 79 casos nous per prova PCR des de l’última actualització, que situen la xifra total en 12.191 persones: 5 a Castelló (1.701 en total); 38 a la província d’Alacant (4.116 en total); i 36 a la província de València (6.369 en total). A més, s’han reassignat sengles
casos a les províncies de València i Alacant.

ACTUALITZACIÓ DADES BROTS

• Gandia: 7 casos nous (total 84)
• Peníscola: 8 casos nous en el brot en el qual hi havia implicades persones de diverses províncies (total 28)
• Benidorm: 4 casos nous per contacte social (total 8)
• Santa Pola: s’han realitzat 450 proves PCR en el garbellat previst pel brot de la discoteca.
• Peníscola: s’han realitzat ja 300 proves PCR. Esta VESPRADA i demà continuarà el garbellat. A més, des de Salut Pública han ampliat la crida perquè acudisquen a realitzar-se la prova totes les persones que van passar per la discoteca també els dies 14, 15 i 16 de juliol.

CatalanSpanish