16.6 C
Valencia

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Malgrat que l’anunci de nous brots s’ha convertit quasi en una notícia de rutina des de juliol, tant la quantitat de brots no deixa de créixer en magnitud com en municipi, alguns molt reincidents.

Hui el Departament de Salut Pública ha presentat el seu informe diari, en el qual s’assenyala la presència de brots en les localitats de Castelló de la Plana, Orpesa, Onda i Benicarló.

- Publicitat -

Es tracta d’un més dels nombrosos brots que continuen creixent en la Comunitat Valenciana des de l’inici de la pandèmia, tal com es pot veure en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública els casos i els hospitalitzats continuen augmentant, malgrat que el nombre de morts no és tan alt com al març i abril.

Segons esta web, el municipi de Castelló de la Plana té 246 casos actius de covid-19. Això vol dir que són persones que han donat positiu en les proves PCR en els últims 14 dies. Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 53 han mort a causa de la malaltia.

- Publicitat -

A més d’estes dades Castelló de la Plana ha declarat hui brots per contacte social (amb casos no massa grans: 3, 5, 5, 4, 4 i 3. També s’han declarat dos brots a empreses locals (un brot de 16 casos que ha sigut el més nombrós d’avui i un altre de 5 casos).

En el cas d’Orpesa té 13 casos actius de covid-19. Això vol dir que són persones que han donat positiu en les proves PCR en els últims 14 dies. Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 87 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 4 han mort a causa de la malaltia. A més d’estes dades hui s’ha declarat un brot per contacte social amb 4 casos.

- Publicitat -

En Onda hi ha 29 casos actius de covid-19. Això vol dir que són persones que han donat positiu en les proves PCR en els últims 14 dies. Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 124 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 3 han mort a causa de la malaltia. A més d’estes dades hui s’ha declarat un brot en una empresa local amb 6 casos.

En Benicarló hi ha 48 casos actius de covid-19. Això vol dir que són persones que han donat positiu en les proves PCR en els últims 14 dies. Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 172 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 3 han mort a causa de la malaltia. A més d’estes dades hui s’ha declarat un brot per contacte social amb 3 casos.

Cal recordar que en els casos on els brots suposen un número elevat i es perd la traçabilitat, la Generalitat Valenciana pot aplicar mesures excepcionals a la mobilitat, com ha sigut el cas de Benigànim des del passat 31 d’agost fins al 22 de setembre.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,026FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià