Detingut a Bunyol una persona reclamada per les autoritats lituanes i alemanyes per diversos delictes

La Guàrdia Civil de València ha procedit a la detenció d’un home a Bunyol, sobre el qual pesava dos ordenes de detenció, emeses per autoritats Alemanyes i Lituanes.
Aquesta actuació és duc a terme per part d’una patrulla de seguretat ciutadana del Lloc de Bunyol.

Els agents van identificar a una persona de nacionalitat lituana que per mitjà del passaport d’aquest home. Després de consultar aquesta documentació a través de la base de dades, s’esbrina que consten dos assenyalaments ordenats per les
autoritats judicials d’Alemanya (Art. 34 SIS II) per delictes contra la confiança pública per estafa, frau, falsificacions i de Lituània (Art.26 SIS-II) per delictes relatius a drogues, procedint la patrulla a la detenció d’aquesta persona.

Per aquest motiu es procedeix a la detenció d’aquest home de 30 anys i nacionalitat lituana, per a presentar-lo davant l’autoritat judicial.

En una altra actuació realitzada per la USECIA pertanyent a la Companyia de Requena, en la localitat de Setaigües, procedeixen a la identificació d’un camió ocupat per dos homes de nacionalitat polonesa.

A aquestes persones se’ls intervé a l’interior de la cabina, 50 grams de cristall i 20 de cocaïna, a més de la quantitat de 96.715 euros en efectiu, distribuït en bitllets de divers valor, tot això a l’interior d’una bossa de plàstic transparent oculta en un habitacle després dels seients.

Per aquests motius es procedeix a la detenció per un delicte de tràfic de drogues als dos homes de 21 i 36 anys i de nacionalitat polonesa, sent intervingut els diners i les substàncies estupefaents.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Requena.

Publicitat