Detingut un home per quatre delictes d’estafa a una persona d’avançada edat en la localitat de Bunyol

El detingut fent-se passar per inspector de llum i gas, estafava a persones d'edat avançada

La Guàrdia Civil de Bunyol en el marc del “Pla Major de Seguretat dels nostres Majors” ha detingut a un home per un presumpte delicte d’estafa continuada a persones d’avançada edat, fent-se passar per Inspector de llum i gas.

Durant el mes de maig passat la Guàrdia Civil de Bunyol té coneixement d’una sèrie d’estafes que s’estan cometent a una persona de 84 anys. El suposat autor dels fets es feia passar per Inspector de gas i llum guanyant-se la confiança de la víctima, arribant fins i tot amenaçar-li amb què si no paga unes falses inspeccions, li tallaria la llum i el gas.
Per tot l’exposat anteriorment, s’inicie un operatiu per part dels agents de la Guàrdia Civil de Bunyol, a fi de poder identificar i detindre a l’autor dels fets.

La fase d’explotació d’esta investigació culmine el passat 26 de setembre amb la detenció d’un home de nacionalitat espanyola i 42 anys, com a suposat autor de 4 delictes d’estafa.
El detingut va ser agafat “Infraganti” quan pretenia tornar després de quatre estafes, a casa de la mata amb el propòsit de tornar a estafar.
El total de l’estafat ascendeix a més de 3.000 euros a una persona que només té de pensió 400.
Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció núm.3 de Requena.

Publicitat