Detingut després de fracturar amb una pedra i a cabotades les llunes de 4 cotxes a Burjassot

El detingut, amb antecedents policials, va ser traslladat a un hospital per les lesions que presentava al cap, on va quedar ingressat en observació sota custòdia policial

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a un home de 37 anys per un suposat delicte de danys, desobediència i contra la seguretat viària, després de trencar a cabotades i amb una pedra les llunes de quatre vehicles.

Segons fonts policials, l’home, d’origen espanyol, va intentar posteriorment donar-se a la fugida en un vehicle sota els efectes de l’alcohol, però un policia nacional que estava de servei va aconseguir reduir-li fins a l’arribada de les patrulles.

El detingut, amb antecedents policials, va ser traslladat a un hospital per les lesions que presentava al cap, on va quedar ingressat en observació sota custòdia policial.

Els fets van ocórrer al voltant de les cinc de la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per a dirigir-se al carrer Pintor Velázquez de Burjassot, on un policia nacional de servei comunicava com un home estava fracturant diverses llunes de vehicles i tenia el rostre ensangonat.

En el lloc, els agents van localitzar a un home assegut amb la cara ensangonada i al seu costat el policia nacional de servei, que va manifestar haver observat com el ferit fracturava les finestres de diversos vehicles amb una pedra i a cabotades.

En ser recriminat per diverses persones, va intentar fugir del lloc en el seu cotxe, sent impedit pel Policia i retenint-li fins a l’arribada de les patrulles.

A continuació, es va presentar una patrulla de Policia Local per a realitzar-li la prova d’alcoholèmia, ja que donava mostres clares d’estar sota els efectes de l’alcohol i havia intentat abandonar el lloc amb el seu vehicle.

L’home es va negar a sotmetre’s a aquestes proves i fins i tot va insultar i va amenaçar als agents, que van sol·licitar la presència d’un servei sanitari que trasllat al detingut a l’hospital per a ser atés per les lesions que presentava al cap.

CatalanSpanish