13.3 C
Valencia

Burjassot suspén la celebració del Mercat Renaixentista

Burjassot prenia la decisió d'ajornar la celebració del Mercat Renaixentista Els Sitges, que compta amb centenars de visitants.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La situació sanitària, i la responsabilitat del Consistori envers els seus ciutadans i ciutadanes, tenint en compte l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, li ha portat a prendre la decisió definitiva de suspendre la celebració del Mercat, ja que, en tractar-se d’un esdeveniment que té lloc als carrers del centre del municipi i que, com s’ha assenyalat, compta amb la visita de centenars de veïnes i veïns del municipi, que s’uneixen als artesans i als artistes que desenvolupen les animacions, no es pot garantir la distància interpersonal ni el compliment dels protocols sanitaris.

“Sabem que el Mercat Renaixentista és una de les activitats que més agraden i amb les quals més gaudeix el nostre municipi”, en paraules de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, “però hem de comptar amb les màximes garanties sanitàries per a poder celebrar-ho. No em cansaré de dir que el prioritari és garantir la seguretat i la salut dels nostres veïns i les nostres veïnes i, lamentablement, este tipus d’activitats no es poden realitzar, en concentrar un gran nombre de persones en tot el seu recorregut. El nostre compromís amb la ciutadania i la seua seguretat, és el primer”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià